Cermin Mata Rayban Malaysia

Aviator Iridium (Pelangi) WAYFARER RARE PRINT “subway NWC” Ray banbukan lagi satu nama asing, malah jenama yang wujud sejak tahun 1937 kian utuh menunjukan ia mendapat tempat di hati orang ramai terutamanya kepada pengumpul dan “die hard fans-nya” yang tersendiri. Bagi yang “Driving” pula mereka memakai Ray ban bagi menghalang… Read more

Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

Sape tak suka hamster, angkat tangan?? Haa…kalau tak suka, korang mesti lagi tak suka dengan hamster besar gedabak ni. Siap boleh tunggang macam kuda (budak-budak je la, kalau korang yang tunggang….confirm dia patah tulang..hohoo) Hamster ni memang baka bersaiz besar. Korang cube la tanya kat pet shop kot-kot ade jual…. Read more