Cupcake Yang Bahaya!

Kek cawan atau lebih dikenali sebagai Cuocakes sememangnya menjadi permintaan ramai kebelakangan ini berikutan rupanya yang berwarna-warni,sedap serta dihiasi dengan pelbagai dekorasi yang menarik.Namun,ada satu jenis cupcakes yang berbahaya untuk dimakan. Cupcake ini mungkin kelihatan seperti cupcake yang diperolehi daripada kawasan yang berlaku kejadian jenayah ganas, dan ia merupakan salah… Read more

Gambar Izara Aishah Sebelum Bergelar Pelakon.

Izara Aishah mula dikenali selepas drama bersiri Vanilla Coklat menjadi tontonan ramai,gadis kacukan Melayu Pakistan kelahiran Johor ini kerap muncul di kaca TV.Tahukah anda sebelum Izara popular,beliau pernah menjadi model untuk sebuah syarikat air di Selangor.Beliau dahulu pernah bekerja sebagai gadis Talian Pusat Perkhidmatan Pelanggan (PUSPEL),Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn… Read more

Keputusan Malaysia vs Singapore Sukan Sea 2011

Hari ini adalah hari yang sangat dinanti-nantikan oleh penyokong sukan bola sepak di Malaysia.¬†Seperti yang dimaklumkan, jadual perlawanan bolasepak Sukan Sea 2011 Indonesia telah ditukar 2 hari lebih awal iaitu pada 7 November 2011. Perlawanan pertama Malaysia yang berlangsung pada pukul 4.45 petang ini akan menyaksikan perlawanan yang boleh dikatakan… Read more

Rumah Berbentuk Tandas Dijadikan Muzium

Mari tengok rumah yang pelik di bawah ni: Rumah ni adalah berbentuk tandas yang dimiliki oleh Sim Jae Duck. Dia ni dikatakan memang minat dengan tandas. Tak tau plak kenapa. Hehe. Rumah ni dinamakan Mr. Toilet’s House oleh pemiliknya. Rumah ni diperbuat dari simen dan juga kaca. Memang cantik kalau… Read more

Rumah Kaca daripada 3deluxe

3deluxe telah menbina sebuah senibina yang sangat unik dengan menggabungkan idea senibina, senireka dalaman dan juga senibina lanskap. Hebat jugak kan? Tengok semua gambar