Lawak Kad Raya

Pada suatu hari yang ceria, Meenachi sedang bersembang dengan kawan baiknya, Minah.. Meenachi: Aiyooooyooo Minah Minah..,awak dapat tak kad raya yang saya kirim bulan lepas.? Minah: Awak ada hantar ke Meena? Saya tak dapat la.. Meenachi: Ish ish ish, camne boleh tak dapat ek? Minah: Awak ada letak setem ke… Read more

Salam Aidilfitri Buat Pembaca eSempoi

Assalamualaikum kepada semua pembaca eSempoi.com Harap korang sihat-sihat la ye, kat sini shifa nak mintak maaf kat korang kalau ade salah silap sepanjang berblogging. Mintak maaf gak kepada pembaca yang agak kecewa bila blog ni tak update2…hehe, sori sangat-sangat. okeh, maskod blog ni pun dah tukar baju raye…tak sabar nak… Read more