Fesyen Muslimah Lady Gaga.

Penampilan Lady Gaga tidak pernah lepas dari kontroversi.Dan kali ini penyanyi yang memiliki follower terbanyak di Twitter ini kembali sensasi dengan penampilan barunya saat hadir di London Fashion Week. Fesyen ala muslimah Lady Gaga ketika menghadiri London Fashion Week pada Isnin lalu ternyata berjaya menarik perhatian pihak media serta orang… Read more

Kisah Isteri Aku…

Bosan2 cam ni, mari kita baca ini cerita sikit, ada seorang suami namanya Samad. Satu hari dia bercerita lah dengan kawan baiknya yang bernama Karim. Dia bercerita kepada Karim tentang isterinya yang betul-betul sayang padanya. Kata Samad, kalau dia tak pergi kerja, misal kata demam atau sebagainya, dia akan dilayan… Read more

Karpet Berlumut

Pernah tak korang rasa memijak lumut? Rasa segar dan nyaman kan? Karpet berlumut direka bagi merasai kesegaran tersebut walaupun ketika berada di rumah.  Ia direka oleh Nguyen La Chanh sangat sesuai diletakkan dibilik air kerana persekitarannya yang lembab dan berair.