Azhar Sulaiman Mengaku Murtad Di Facebook

Apa la Azhar Sulaiman ‘main-main’ Mengaku Murtad Di Facebook. Apa dia ingat macam berlakon? Bab-bab akidah mana boleh buat main atau buat lawak. Perbuatan ini memang bodoh punya perangai. Walaupun kita saja lawak -lawak cakap dah murtad, dah dikira murtad dah sebab bab akidah ini termasuk perkara yang tidak boleh… Read more

Mizz Nina Bersuara Mengenai Persembahan Hari Arthur.

Berikutan persembahan Hari Arthur yang dikecam hebat kerana mendapat penajaan dari syarikat minum keras,penyanyi Ning Baizura telah menarik diri daripada acara tersebut.Kini tinggal isteri kepada penyanyi kumpulan Hujan iaitu Mizz Nina yang tetap akan meneruskan persembahan beliau kerana ini adalah tahun ketiga beliau terlibat dalam persembahan ini. Mengakui mengetahui persembahan… Read more

Rita Rudaini cabar Jue Aziz

“Saya cabar dia untuk kemukakan bukti apabila dia mendakwa saya menuduhnya mempunyai hubungan dengan suami saya. “Jika dia tidak dapat membuktikan tuduhannya itu, saya mahu dia membuat permohonan maaf secara terbuka,” Itu kata pelakon jelita,Rita Rudaini Mokhtar, 35, yang terkilan dengan kenyataan Jue Aziz yang mendakwa dirinya menuduh wanita itu… Read more

5 Bintang Hollywood Yang Cakap Diorang Taknak Bercerai Tapi Akhirnya Bercerai Jugak..

Masa depan sememangnya susah untuk diramalkan, terutamanya apabila berkaitan soal jodoh dan ajal. Begitu juga dengan 5 pasangan selebriti terkenal Hollywood yang bersumpah untuk sehidup semati dan berkongsi susah dan senang ini. Ketika di puncak kebahagiaan, diorang cakap tak mungkin akan bercerai atau bercerai bukannya satu pilihan dalam satu perkongsian… Read more

Wang Tunai RM14,000 Hangus Terbakar

Kejadian ini berlaku di Tamparuli, Sabah di mana sebuah rumah papan separuh konkrit terbakar. Rumah ini didiami oleh 9 orang beranak dan di katakan terbakar pada waktu pagi. Akibat kebakaran tersebut, keluarga terlibat tinggal sehelai sepinggang kerana semuanya habis musnah. Selain itu, dakwa mereka wang tunai sebanyak RM14,000 turut hangus… Read more

8 Alasan Tolak cinta Bestfriend

Dari kecil kamu berkawan dengan nya. malah keakraban seperti seorang yang bersaudara. Namun kini tiba-tiba dia meluahkan perasaan cintanya terhadapmu. Kamu pasti berasa serba salah untuk memberikan jawapan. Mahu terus mengatakan tidak sudi, bimbang menyakiti hatinya namun untuk menerimanya tidak pernah ada rasa cinta dihatimu terhadapnya. Berikut 8 alasan yang… Read more

Ayam, Kambing dan Bag – Lawak Kelakar

Ketika Samy melawat India beliau telah terjatuh dan patah rahangnya. Beliau tidak boleh bercakap. Sebagai pemimpin besar, beliau tetap meneruskan grand tour nya….. Pada minggu terakhir kunjungannya, walaupun masih tidak mampu bercakap, Samy berkeras ingin menghantar mesej kepada rakan-rakan kabinetnya. Lalu Samy menangkap seekor ayam dan menunjukkan ke kamera. Kemudian beliau mengambil seekor kambing, dan menunjukkan ke kamera. Dan akhirnya sekali beliau mengambil beg dan ditunjukkan di depan kamera. Dr Ling adalah orang pertama yang melihat klip video tersebut. Dia berkata, “Samy ingin memberitahu kita bahawa India mempunyai makanan cukup kerana beliau menunjukkan kita ayam dan kambing dan dia ingin Malaysia untuk menyumbangkan beberapa beg beras. ” Mahathir yang berdiam diri melihat video itu berkata, “Tidak lah …. apa Samy sedang cuba untuk katakan adalah HE IS COMING BACK. ” Seluruh Kabinet bingung dan melihat kepada Mahathir untuk penjelasan. Mahathir berkata, “AYAM KAMBING BAG.” (“I AM COMING BACK” dengan accent Indianya).

Kotak rokok di Singapore, menjijikkan

Geli, menjijikkan. Katakan ‘TIDAK’ pada rokok!