8 Alasan Tolak cinta Bestfriend

Dari kecil kamu berkawan dengan nya. malah keakraban seperti seorang yang bersaudara. Namun kini tiba-tiba dia meluahkan perasaan cintanya terhadapmu. Kamu pasti berasa serba salah untuk memberikan jawapan. Mahu terus mengatakan tidak sudi, bimbang menyakiti hatinya namun untuk menerimanya tidak pernah ada rasa cinta dihatimu terhadapnya. Berikut 8 alasan yang… Read more

Rahsia Tarzan Pakai Cawat

Suatu hari kat dalam hutan… Monyet : Tarzan…, kenapa engkau sorang je yang pakai cawat? Kami semua tak pakai. Ada apa-apa rahsia ke? Tarzan : Tak ada apalah! Monyet : Kita kan kawan baik. Takkan nak berahsia kut? Tarzan : Aku kata tak ada…, tak ada lah! Monyet sungguh rasa… Read more

Cara bijak untuk Tidak Dimakan

Ni la aksi lagak ngeri seekor rusa. Ada ke patut dia pergi main-main dengan geng cheetah? Yang peliknya walaupun cheetah tu siap jilat-jilat leher dia, rusa ni rilek je. Tak tahu la kalau diorang ni dah memang kawan baik kan… atau mungkin jugak cheetah ni dah kenyang..hoho

Bila Kita ada Kawan Baik yang Cute

Semua orang ade kawan baik kan?? Tak kira la dulu korang ni pernah bermusuh ataupun gaduh-gaduh…Tengok-tengok korang dah jadi kawan baik…hehe. Macam tak logik je kan??

Papan Iklan di Indonesia

Kempen pilihan raya di indonesia korang tak percaya, jom tengok gambar-gambar ni: Kalau di Malaysia “cucilah tangan dengan bersih” tapi diorang “Makan dan minum menggunakan tangan kanan”… hurm, diorang selalu guna tangan kiri kah? Ni plak poster pilihan raya diorang: gambar seorang calon kat bawah ni dikaburkan, sebab telah meninggal… Read more

Persahabatan antara Babi dengan Harimau

Sriracha Zoo memang suke buat haiwan spesis lain jadi kawan baik contoh anjing dengan babi….tapi kali ni diorang letak harimau dengan babi plak…..geli betul dengan hubungan diorang…huhu..sungguh tak cute, tapi yanti kata babi cute sebab kaler pink…entah la via Mirror.co.uk

Kucing ganas dan Manja untuk dibela

Di Russia ada yang berani bela haiwan liar…Kalau kat malaysia letak dalam zoo je kot. Kucing ni nampak ganas tapi manja sebenarnya..hoho Sedang berak…syuh…syuh—jangan tengok la besor tak kucing ni??? tengah bergurau senda dengan kawan baik KFC yang sedap….. sehingga menjilat jari mainan kegemaran “BOM” untuk lankah-lankah keselamatan “meninjau keadaan… Read more

AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Wah, semenjak chitika jadi kawan baik google makin makin sayang pulak kat diorang ni…haha. Tadi baru je aku dapat email, chitika buat pertandingan perletakkan adsense + chitika yang terbaik. Hadiah pun best!!

Lady Leaya dah 20 tahun..hehehe

Shifaa & eSempoi.com Hepi besday kat kawan baik aku yang sorang ni, dah 20 ye ko ek…hehehe. Dier ni pengkritik blog ni jugak, pastu guna nickname lady leaya, Dier ni la yang jage & membebel kat aku, suruh aku makan ubat time aku sakit (aku ni payah sikit nak makan… Read more

9 Perkara yang Tidak Boleh di Bincang dengan Lelaki

Bukan senang nak bina hubungan yang bahagia. banyak yanng anda mesti buat, termasuk dalam soal ini iaitu soal apa yang harus dan tidak harus diciritakan pada pasangan anda. Perkara ini juga akan menyusahkan diri anda juga ; 1.jangan ceritakan tentang lelaki lain yang dalam diam-diam mencintai korang. 2.membenci ibunye. memang… Read more