Kekasih Taylor Swift Rimas

Kekasih kepada penyanyi Taylor Swift iaitu ahli kumpulan One Direction,Harry Styles mulai rimas dengan perhatian ramai terutama golongan paparazi sejak dia bercinta dengan Swift.Walaupun pada mulanya dia menyukai perhatian yang diberikan oleh media dan peminat tetapi sekarang Styles dikatakan mulai rimas dengan segala gosip dan berita yang diberikan sejak bercinta… Read more

Elfira Loy Ingin Kekal Dengan Imej Kening Tebal.

Pelakon kecil berbakat besar,Elfira Loy semakin menyinar dalam bidang lakonan dan yang paling terbaru dikatakan ramai yang mencemburuinya kerana gandingannya bersama Randy Pangalila. Memang sudah menjadi lumrah apabila selebriti kacak mempunyai peminat,dan bukan perkara luar biasa bila ada di antara peminat-peminat ini yang merupakan peminat fanatik.Fanatik sehinggakan selebriti yang berlakon… Read more

Dapat Kekasih Mirip Kate Middleton.

Willem Marx adalah merupakan bekas kekasih pertama kepada isteri waris kedua takhta Britain,Putera William.Willem akhirnya berjaya menemui pengganti kepada Kate Middleton,Shirley Meigh Wood Oakes(28). Namun ada sesuatu yang sangat menarik iaitu kekasih baru Willem memiliki wajah mirip Kate Middleton.Mereka berdua berdua berkenalan beberapa bulan lalu dalam satu parti. Willem merupakan… Read more

Kekasih Baru Khairul Fahmi Che Mat.

Gosip terbaru mengenai penjaga gol kebangsaan,Khairul Fahmi Che Mat atau lebih mesra dipanggil apek dikatakan keluar bersama dengan seorang gadis.Gambar mereka keluar bersama menjadi bukti kesahihan khabar angin tersebut ditambah pula dengan kenyataan si pengirim gambar yang mengenali siapakah gerangan gadis tersebut kerana mereka satu universiti. Khairul Fahmi Che Mat… Read more

Fesyen Muslimah Lady Gaga.

Penampilan Lady Gaga tidak pernah lepas dari kontroversi.Dan kali ini penyanyi yang memiliki follower terbanyak di Twitter ini kembali sensasi dengan penampilan barunya saat hadir di London Fashion Week. Fesyen ala muslimah Lady Gaga ketika menghadiri London Fashion Week pada Isnin lalu ternyata berjaya menarik perhatian pihak media serta orang… Read more

Akibat Kegawatan Ekonomi Dunia~Superhero Wat Part Tym..

Hhohohohhhh…korang mesti tengok semua nih..akibat kegawatan ekonomi dunia, superhero-superheroes seluruh dunia nekad nak wat part-tym job bagi menyara diri mereka sendiri dan kekasih-kekasih mereka..dunia skg keja menyelamat dah tak diperlukan dah dengan kehadiran polis, cid, fbi, bomba, pasukan penyelamat gerakan am, askar-askar dan macam-macam lagi lah.. :panic:      … Read more

Tabiat Bertatu Selebriti Dunia

Hmm..nama selebriti-selebriti di dunia nie dah gah sangat dengan tatu dah..tatu~selebriti, selebriti~tatu..nang sinonim sangatlah kan..? Diorang nie sebenarnya nak buat untuk suka-suka aje, contohnya diorang nak pahat nama bini @ laki diorang kat badan diorang yang tegap dan montok tu..tapi bila dah bercerai, boleh pulak padam balik tatu tu dan… Read more

Sehidup Semati

Kisah cinta menyayat hati ini sebenarnya berlaku dalam bulan Februari tahun ni.Seorang lelaki Cina Zhuang Huagui 26 tahun mengambil keputusan untuk mengahwini kekasih hatinya Hu Zhao,21 yang telah terbunuh seminggu sebelum tarikh perkahwinan mereka. Hu Zhao telah ditikam sehingga menyebabkan kematiannya oleh perompak. Mengenangkan janjinya, pengantin lelaki mengambil keputusan untuk… Read more