Suatu Malam Kubur Berasap Best..!!

22 Disember yang lepas, Filem Suatu Malam Kubur Berasap telah ditayangkan secara rasminya di pawagam. Bagi yang belum tengok, haaa,,,nie dia sinopsisnya..Filem ini mengisahkan mengenai 3 orang sahabat kampung iaitu … Read More

Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 1

Jom layan gambar-gambar pelik dan kelakar ni… huhu

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu … Read More

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan … Read More