Suatu Malam Kubur Berasap Best..!!

22 Disember yang lepas, Filem Suatu Malam Kubur Berasap telah ditayangkan secara rasminya di pawagam. Bagi yang belum tengok, haaa,,,nie dia sinopsisnya..Filem ini mengisahkan mengenai 3 orang sahabat kampung iaitu Atan, Bun, Pet dan seorang kawan bandar yang baru berkenalan iaitu Mie dimana selepas kereta Mie rosak dan tersangkut di… Read more

Koleksi Label Amaran Yang Kelakar – Part 1

Mari kita tengok koleksi2 label amaran yang kelakar, label2 amaran ni ada pada produk2 atau barangan. Cuba korang baca betul2 label tersebut, memang kelakar.. haha: Tengok label pada USB di bawah ni, tertulis “do no eat ipod shuffle”, sapo la yang nak makan, hehe: Dan yang ini jugak, “be careful… Read more

Tajuk Akhbar Luar Negara Yang Kelakar

Kat luar negara pun ada banyak kesilapan dalam tajuk akhbar mereka, malah jadi kelakar lagi, hehe. Mari kita tengok contoh2 yang ada, tiger woods main dengan “bola” dia.. haha: Angelina Jolie is pregnant by Pitt? Haha… Meeting an open meetings is closed? Omputih pun tak paham.. 

Hadiah Untuk Cikgu – Cerita Kelakar Hari Ini

Suatu pagi di dalam sebuah kelas 4 Slow, di sebuah sekolah rendah, di kawasan pedalaman. Cikgu sedang memberikan cadangan kepada murid-muridnya tentang hadiah sempena Hari Guru esok. Cikgu: Saya tak kisah apa-apa jenis hadiah yang kamu nak berikan. Murid: Tapi cikgu, hadiah yang macam mana? Cikgu: Cikgu cadangkan begini, jika… Read more

Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

Just nak update kedudukan terkini pengomen terbanyak bagi pertandingan komen dan menang Esempoi. Setakat ini, ini adalah screenshot yang saya ambil di homepage esempoi: Untuk makluman, saya hanya tengok mereka yang mendaftar sahaja. So, sekarang ni, tempat pertama adalah Yiedpozi, ke 2 Luqman Hakim dan ketiga Ramli. Tetapi yang lain… Read more

Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 1

Jom layan gambar-gambar pelik dan kelakar ni… huhu

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan perlu diingatkan selalu. Berikut adalah beberapa papn tanda di tandas yang sempoi dan kelakar.. hehehe