Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Dipukau Wanita Berjubah Hitam

Dilaporkan Seorang wanita telah dipukau oleh Wanita Berjubah Hitam kemudian barang kemas dan jam tangannya dilarikan. Kejadian ini berlaku di Padang Serai, Kulim pada hari jumaat lepas dan kerugian dikatakan melebihi RM20,000. Mangsa yang juga bekas pekerja Telekom Malaysia, Siti Shamshiah Ahmad, 60 memberitahu dia dihampiri oleh seorang wanita yang… Read more

Facebook dan Transformasi Profile

Facebook kembali memperbaiki diri dengan operasi wajah. Jejaring sosial paling popular itu kini mempunyai paparan baru berkaitan profil yang berubah secara signifikan. Menarikkan??? Seperti dijelaskan dalam blog rasminya, reka bentuk baru itu bertujuan untuk memudahkan pengguna dalam mengumpulkan maklumat penting sesorang dari profil mereka dengan lebih cepat. Perhatikan Fb stail… Read more

Telur Rebus..Lawak BAIK PUNYA..!!

Aku ada cerita ni… lawak la juga.. tapi jangan ketawa tau… Aku baru berkahwin setahun yang lepas dan duduk dengan isteri aku. Kami duduk berdua sahaja sebab belum dikurniakan anak. Aku ni ada satu kegemaran -iaitu makan telur rebus. Aku pun taktahu kenapa aku suka makan telur rebus, sedap agaknya…. Read more