Fakta Menarik Cinta

1.Kajian otak manusia menunjukkan bahawa jika sesorang melihat dan merenung gambar orang yang disayanginya dalam tempoh yang lama,ia akan meransang bahagian ‘caudate’ otak iaitu bahagian yang menghasilkan rasa kemahuan yang kuat(craving). 2.Lelaki yang mencium isterinya di pagi hari dikatakan akan hidup 5 tahun lebih lama daripada lelaki yang tidak melakukannya…. Read more

Kesalahan Ketika Memakai Minyak Wangi.

1.Pakai perfume semasa tubuh masih basah Biasanya kita memakai perfume selepas mandi.Tapi jangan terus memakainya setelah habis mandi.Pakai setelah badan agak kering.Tunggu sejenak agar kulit anda mengeluarkan minyak semulajadi dari tubuh supaya perfume tersebut lebih serasi dengan minyak pada kulit anda. 2.Pakai perfume lebih daripada satu pada masa yang sama… Read more

Kekasih Baru Khairul Fahmi Che Mat.

Gosip terbaru mengenai penjaga gol kebangsaan,Khairul Fahmi Che Mat atau lebih mesra dipanggil apek dikatakan keluar bersama dengan seorang gadis.Gambar mereka keluar bersama menjadi bukti kesahihan khabar angin tersebut ditambah pula dengan kenyataan si pengirim gambar yang mengenali siapakah gerangan gadis tersebut kerana mereka satu universiti. Khairul Fahmi Che Mat… Read more

Rita Rudaini cabar Jue Aziz

“Saya cabar dia untuk kemukakan bukti apabila dia mendakwa saya menuduhnya mempunyai hubungan dengan suami saya. “Jika dia tidak dapat membuktikan tuduhannya itu, saya mahu dia membuat permohonan maaf secara terbuka,” Itu kata pelakon jelita,Rita Rudaini Mokhtar, 35, yang terkilan dengan kenyataan Jue Aziz yang mendakwa dirinya menuduh wanita itu… Read more

10 Karakter Superhero Paling Aneh

Sebut saja pasal SUPERHERO,,sah tentu korang terfikir tentang Spiderman, Superman, Batman, Catwoman dan banyak lagi kan..?? Hmm..tapi pernah tak korang mengenali superhero2 yang pelik dan tak terkenal yang lainnya..hmmm..tentu tak pernah kan..so di sini, kitorang nak kongsikan msikit mengenai 10 superhero pelik dan aneh serata dunia yang tak pernah korang… Read more

Bekas Pengurus Estet Jackson Tuntut Bahagian Sendiri?

Sape tak kenal Michael Jackson atau lebih dikenali sebagai MJ, penyanyi lagenda sepanjang zaman yang menjadi idola di seluruh dunia bukan hanya kerana kemerduan suaranya tetapi juga kerana keunikan wajahnya dan kontroversi yang meninggalkan impak yang mendalam kepada para peminatnya . Kesian kan..walaupun dah bertahun meninggal namun nama beliau masih… Read more

AR Badul Lamar Hani Gebu

Korang ingat tak dengan kumpulan Gebu yang mengambil bahagian dalam pertandingan Maharaja Lawak Mega (MLM) yang disiarkan di Astro Warna tahun lepas (2011)? Kalau korang ingat, sudah semestinya korang kenal dengan salah seorang ahli kumpulan Gebu iaitu Hani aka Haryani Othman kan? Wahh..kalau nak tahu, rezeki Hani yang baru saja… Read more

‘KERAMAT’ Muncul di Pawagam Hari Ini

Wow..menyeramkan..!! Filem Keramat yang korang nanti-nantikan bakal muncul di pawahgam hari ini. Para pelakon nya adalah Zul Suphian, Mon Ryanti, Rabecca Nur Al Islam, Adey Syafrien, Hairul Azreen, dan Putri Mardiana. Ada yang korang kenal dan ada yang tak kenal kan..tapi takpe lah lepas menonton filem nie korang akan kenal… Read more

Justin Bieber Show Off Tatu Kat Kaki

Justin Bieber..sapa yang tak kenal artis antarabangsa remaja yang popular dengan lagu ‘BABY’ dan ‘NEVER SAY NEVER’ nie. Walaupun baru berusia 17 tahun, namun Justin semakin diminati ramai khususnya di kalangan remaja perempuan di seluruh dunia kerana wajahnya yang cute dan suaranya yang lunak merdu. Sejak bercinta dengan Selena Gomez… Read more

Dicintai jin betina..???

Iaitu apabila seseorang manusia lelaki itu dicintai jin betina…maka ia ada beberapa tanda… 1. Anda akan mempunyai sikap seperti seorang wanita seperti sangat kuat emosi…seperti pemarah…kuat merajuk…sangat pemalu..mudah panik atau gelabah…putus asa…dan sebagai- nya… 2. Anda sangat suka menyendiri…sangat tak selesa berada di- khlayak ramai…apalagi kalau menjadi tumpuan ramai…dan anda… Read more