Browse Internet Dengan Lambai Tangan? Boleh ker..?

Sekumpulan mahasiswa di makmal Massachusetts Institute of Technology (MIT) telah menemui cara baru yang lebih moden untuk melayari internet dalam kajian menyeluruh mereka. Mereka telah menemui cara untuk melayari internet hanya dengan melambai tangan mereka dan tidak perlu untuk menekan tombol keyboard dan tetikus lagi. Kumpulan mahasiswa ini yang menamakan diri… Read more

Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..    Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!! Kalau kepala… Read more

Baby Comel Idaman Kita..

Browse lagi dan browse lagi..alamak..terjumpala eSempoi dengan satu website yang memaparkan gambar-gambar baby yang comel-comel belako..haa..tak percaya ker.?? Saksikanlah sendiri..chak….!                          Haaa…comel-comel kan diorang nie..entah anak sapa lah nie..lepas tengok gambar nie, korang teringin pulak tak nak buat anak yang comel lotey macam yang dalam gambar nie.? Ha..kalau nak,,cepat-cepatlah kahwin… Read more

Rumah Tangga Rita Rudaini Bak Telur di Hujung Tanduk?

Termenung panjang apabila membaca kisah Rita yang keluar di mana-mana media massa..tak kisah la majalah ker,, blog ker,, surat khabar ker,, BiPop ker,, mana-mana pun ada, yela kita ingatkan panas hingga ke petang, namun rupanya hujan di tengah hari kan..e sempoi tak nak la menyalahkan sapa-sapa atas keretakan rumah tangga… Read more

Lawak Sahabat

2 org sahabat yg dah lama tak berjumpa…tiba2 terserempak di pasar  malam..dorang nie sama2 mempunyai anak..pastu bersoal siasat la dorang nie. Kt: Hai Jenny..!! dah lama kita tak jumpa kan…??? Jenny: a’a la..da lame gak kite x jumpa..ko apa kabar skg nih?? Kt: Ha..aku baek2 jer..mcmmne ngan anak ko? Baik… Read more

Jantung Pontianak Dijual di eBay

Pelik tapi benar..baru-baru nie aku logged in ke laman eBay..punyala terkejut beruk aku bila terjumpa satu tajuk..tajuk nya lebih kurang begini.. “Original Vampire Heart For Sale” !! Post description nya pulak lebih kurang camnie.. We bring you the mummified heart of the vampire Auguste Delagrange. Before his destruction in 1912 Delagrange was… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more