Kekasih Taylor Swift Rimas

Kekasih kepada penyanyi Taylor Swift iaitu ahli kumpulan One Direction,Harry Styles mulai rimas dengan perhatian ramai terutama golongan paparazi sejak dia bercinta dengan Swift.Walaupun pada mulanya dia menyukai perhatian yang diberikan oleh media dan peminat tetapi sekarang Styles dikatakan mulai rimas dengan segala gosip dan berita yang diberikan sejak bercinta… Read more

14 Tanda Orang Berbohong

1.Tidak mampu bertentang mata Hal yang paling biasa apabila seseorang berbohong adalah dengan melihat wajah mereka.Terutama di mata.Biasanya orang yang sedang berbohong tidak mampu bertentang atau menatap mata dengan anda.Mereka juga semakin sering mengerdipkan mata.Biasanya seseorang akan berkedip sebanyak 15 hingga 20 kali seminit tetapi dalam keadaan malu,tegang dan berbohong,kadar… Read more

Gambar Izara Aishah Sebelum Bergelar Pelakon.

Izara Aishah mula dikenali selepas drama bersiri Vanilla Coklat menjadi tontonan ramai,gadis kacukan Melayu Pakistan kelahiran Johor ini kerap muncul di kaca TV.Tahukah anda sebelum Izara popular,beliau pernah menjadi model untuk sebuah syarikat air di Selangor.Beliau dahulu pernah bekerja sebagai gadis Talian Pusat Perkhidmatan Pelanggan (PUSPEL),Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn… Read more

Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Korang pasti kenal pelakon kacak Korea Selatan yang digilai ramai, Lee Dong Wook kan.? Ala..pelakon drama My Girl yang famous pada tahun 2005 tu..?? Takkan tak kenal kot? Kalau korang nak tahu, Lee Dong Wook nie mula berlakon pada tahun 1999. Drama My Girl ni adalah antara drama yang mengangkat… Read more

Tanda Gangguan Jin Pada Manusia

Ciri-ciri gangguan jin ini merupakan salah satu cara untuk mendiagnosis sama ada dalam tubuh kita terdapat gangguan jin atau tidak, dan ini merupakan rujukan semata-mata. 1. FIZIKAL * Kepala terasa pening terasa leher berat atau kaku * Bahu selalu berat / sengal * Rasa nyeri, panas atau terasa berat pada… Read more

Gempa Bumi Berukuran 5.8 Skala Ricther Landa New Zealand

Menurut berita terkini, satu Gempa bumi berukuran 5.8 magnitud melanda  Christchurch, New Zealand, hari ini. Sumber ini dari agensi di negara Amerika Syarikat. Berdasarkan laporan awal, tiada kerosakan atau kemalangan jiwa yang berlaku. Mungkin terdapat kerosakan kecil yang belum dilaporkan. Menurut sumber itu juga, Gempa bumi itu berlaku pada kedalaman… Read more

Berpeluh Darah

Setiap kali dia stress, beberapa anggota badannya akan berpeluh, tetapi anehnya, peluhnya berwarna merah seperti darah. Keadaan ini menyebabkan seluruh pakaiannya berlumuran darah setiapkali dia berpeluh. Twinkle Dwivedi dari sebuah pecan kecil di Lucknow, Uttar Pradesh, India menghidap penyakit yang luar biasa. Badannya kerap berpeluh ‘darah’ walaupun tidak mengalami luka…. Read more

Wajah Asli Lady Gaga

Penyanyi pop Amerika Syarikat [AS] yang kerap mencetuskan kontroversi, Lady Gaga suka menampilkan imej seksi dan berahi di atas pentas namun tidak ramai yang tahu wajahnya yang sebenar. Oleh itu, sebuah akhbar telah menyiarkan wajah sebenar Lady Gaga yang namanya  Stefani Germanotta tanpa mekap dan berpakaian seksi. Gambar itu menunjukkan… Read more

Antara Soalan Bodoh Yang Kerap Ditanya

* Anda berader di stesen bas dan rakan anda ternampak sambil bertanya: “Tunggu bas ke?” Anda harus menjawab: “Taklah aku tengah tunggu helikopter, lambat plak ari nie ye” * Anda hendak pergi ke bilik mandi untuk mandi dan rakan sebilik anda bertanya: “Ko nak mandi ke?” Jawab : “Taklah aku… Read more

14 Kuasa Hebat Teh – Kelebihan Minum Teh

Anda pengemar Teh? Pastinya anda tersenyum sampai ke pipi mendengar khabar berita ini. Menurut satu penelitian yang di lakukan oleh pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO). Didapati teh mengandungi pelbagai khasiat dan manfaat yang amat berguna. Antara manfaat teh sebenarnya amat banyak, Antaranya seperti yang tercatat di bawah:- 1. Teh mampu membangkitkan… Read more