Senarai Jenama Kereta di Malaysia

Kereta merupakan antara keperluan penting dalam kehidupan kita. Tentu ramai yang ingin memiliki kereta bagi mereka yang belum ada la, bagi yang dah ada pula tentu nak menambah lagi satu. Untuk itu, saya just nak share senarai jenama kereta yang ada di Malaysia. Tentunya, proton dan perodua akan menduduki tempat… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more