8 Alasan Tolak cinta Bestfriend

Dari kecil kamu berkawan dengan nya. malah keakraban seperti seorang yang bersaudara. Namun kini tiba-tiba dia meluahkan perasaan cintanya terhadapmu. Kamu pasti berasa serba salah untuk memberikan jawapan. Mahu terus … Read More

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Bila dah Ketagih Internet

Bila dah Ketagih internet, macam-macam korang sanggup buat asalkan dapat online. Tak kira la korang ketagih main Facebook, myspace, friendster, twitter, blog sendiri ataupun menyebuk tepi kain orang secara online. … Read More

Budak 2 Tahun dirantai macam Anjing

Percaya atau tak, seorang budak yang baru sahaja berumur 2 tahun ni terpaksa dirantai oleh bapanya untuk tujuan keselamatan. Jangan salah sangka ye, Bapa budak ni bukan sengaja nak buat … Read More

Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang … Read More

Cacatan 2009 untuk 2010

Selamat Tahun baru buat pembaca esempoi.com. Harap-harap belum terlambat untuk mengucapkannya sebab semalam tak sempat nak buat post baru disebabkan busy dengan rumah sewa dekat shah alam. Penat tak terhingga..huhu. … Read More

Tip Tangani Marah

Amarah yang tidak dikawal dengan baik akan menjejaskan kehidupan dan hubungan. Akibatnya anda mungkin tidak disenangi oleh rakan, mahupun akan menjejaskan prestasi kerja anda. Dengan keadaan minyak naik, harga barang … Read More