Alamak..! Comelnya Diorang..

~ comey kan..sorang sheriff..sorang lagi red indians..hahahaaa… :teruja: ~ ooittt makcik..dah tua tue jangan ar nak merokok dan minum arak lagi..tak sayang nyawa ker..?? :waa: ~ dalam kesibukan bekerja, aktiviti sukan jangan di lupa.. :bye: ~ yeahhh..!! super lembu berskating atas air..di belakangnya seekor dolphin sedang mengejar..kita lihat siapakah yg… Read more

Kerusi-kerusi Rekabentuk Moden Dan Pelik

Biasanya kerusi ni rekabentuknya sama je, mari kita tengok design yang berbeza seperti di bawah: Yang ni siap ada rumput lagi, nak bagi selesa masa duduk: Yang ni memang pelik, haha: Konon kononya magik: Yang ni plak tinggi giler, mau rasa gayat ni:

EN-V : Kereta Masa Hadapan

EN-V merupakan kereta mini yang dihasilkan untuk memenuhi keperluan manusia zaman moden yang dipenuhi kesibukan dalam kehidupan seharian mereka. EN-V atau Electronic Networked Vehicle adalah kenderaan bertenaga elektrik yang dilengkapi hanya 2 kerusi yang dicipta khusus untuk mengurangkan masalah kepadatan kenderaan di ibu kota serta mengurangkan penggunaan petrol di samping… Read more

Ofis Unik

Penah tengok tak ofis yang dibuat 100% dari kadbod. Rajin betul diorang ni buat replika ofis dari kotak kadbod. Dari kerusi meja, bakul sampah, memo, telefon sampai la kepada komputer. Ofis asalnya ade kat gambar paling bawah. Jika anda adalah seorang bekerja keras, setia pada komputer, ini adalah pemandangan yang… Read more

Benda Besar Punya…

Jom tengok “benda-benda” yang dibesarkan untuk tujuan mercu tanda dan sebagainya. Ada kapak , pemukul baseball , kasut, kerusi, pemukul telur, strawberi dan telur yang besar punya…

Kerusi paling unik dan kreatif

Jom kita layan kerusi yang kreatif, cantik dan unik ni. Memang best lah kalau dapat salah satu daripada kerusi ni. Macam tak meyakinkan je boleh duduk ni? Macam sweater cap lah pulak dekat belakang tu. boleh buat letak handphone, PSP atau remote TV. Hahaha. Kerusi buih sabun. Macam percikan sabun… Read more