Remaja Tertinggi di Dunia

Elisany Silva adalah remaja yang tertinggi di dunia..dalam usia 14 tahun aje ketinggian nya adalah setinggi 6”76’ (206 cm)…!!!!!! Kalau camnih memang layak la nak main NBA dan jadi model terkenal. tapi kan..camne ek kalo kite yang pendek nie berjalan seiringan dengan si Elisany Silva nie..silap haribulan kita akan nampak… Read more

Salam Aidilfitri Buat Pembaca eSempoi

Assalamualaikum kepada semua pembaca eSempoi.com Harap korang sihat-sihat la ye, kat sini shifa nak mintak maaf kat korang kalau ade salah silap sepanjang berblogging. Mintak maaf gak kepada pembaca yang agak kecewa bila blog ni tak update2…hehe, sori sangat-sangat. okeh, maskod blog ni pun dah tukar baju raye…tak sabar nak… Read more