Lee Byung Heon Malu Kerana Psy.

Baru-baru ini menerusi laman web,ada yang memuatnaik foto yang diberi judul Lee Byung Heong dan Psy di London.Dalam foto tersebut,aktor terkenal Korea,Lee Byung Heon dan penyanyi yang terkenal dengan tarian Gangnam Style,Psy telah bertemu untuk makan bersama di sebuah restoran di London ketika tinggal di sana atas urusan kerja masing-masing…. Read more

10 Komen Terbaik Berpeluang Ke Majlis Resepsi Perkahwinan Chong Wei

Kepada peminat yang ingin ke Majlis Resepsi Perkahwinan Datuk Lee Chong Wei, kini mereka berpeluang kesana kerana satu peraduan akan diadakan pada 28 Oktober ini dan 10 pemenang bertuah akan dipilih. Para peminat hanya perlu klik ‘Like’ kepada Facebook Fanpage ‘Lee Chong Wei Official Fans Club‘ dan mengemukakan komen (slogan)… Read more

Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more

Keputusan Rasmi Pertandingan Komen Dan Menang Esempoi.com

Pertandingan telah pun tamat pada 31hb Julai yang lepas. Keputusannya adalah seperti berikut: Tempat pertama – Ainun Tempat kedua – Yiedpozi Tempat ketiga – Ramli Referer terbanyak – Luqman Hakim Bonus tempat keempat – Zik Jadi kepada semua pemenang, tahniah diucapkan dari pihak penganjur. Jangan lupa beri no akaun kepada… Read more

Pertandingan Komen Dan Menang Tamat Malam Ini – 31 Julai 2011

Saya nak umumkan sikit yang pertandingan akan tamat pada pukul 12 malam ini. Saya harap counter pada top commentator akan berhenti pada masa tu sebab settingnya tamat pada 1 Ogos 2011. Bila saya letak tamat pada 31 Julai 2011, counter tu stop pada malam tadi. So, saya ubah kepada 1… Read more

Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

Just nak update sikit tentang kedudukan terkini pertandingan komen dan menang di blog esempoi.com. Pertandingan tinggal beberapa je lagi. Kedudukan sekarang memang sengit. Tempat pertama buat masa sekarang diungguli oleh Zik. Manakala Zik dikejar rapat oleh Ainun dengan ketinggalan hanya beberapa komen sahaja. Sengit juga tu. Manakala tempat ke tiga… Read more

Blog Baru Muncul Tapi Trafik Mantap – CeritaMamat.com

Saya nak cerita sikit hari ni tentang satu blog yang saya baru jumpa baru2 ini. Blog ini diberi nama ceritamamat.com. Anda boleh kunjungi blog tu di sini –> www.ceritamamat.com Blog ni sebenarnya dimiliki oleh seorang pelajar yang baru berumur 17 tahun dan akan mengambil peperiksaan SPM pada tahun ini. Saya… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 3

Sambungan dari part 1 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-1/ dan part 2 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-2/ Tentu anda menunggu2 part 3 bukan? Haha, poyo je aku nih. Ok, sebagai sambungan kepada part 1 dan part 2 sebelum ni tentang tips dan cara tingkatkan ranking alexa, sebagai buat part 3 plak k. Untuk part 3 akan… Read more