Kutipan Hantu Kapcai cecah RM3 juta

Dilaporkan kutipan tayangan filem Hantu Kapcai berjaya  mencatatkan kutipan kasar sebanyak RM3 juta selepas seminggu ditayankan di pawagam seluruh Malaysia. “Saya rasa kalau hendak dikatakan mengenai promosi yang dijalankan membantu kutipan filem ini, aktiviti promosi tidaklah dijalankan terlalu awal sangat daripada tarikh tayangannya tetapi saya percaya dengan promosi melalui ‘words… Read more

Pondan Belasah Samseng

Kes ini berlaku di Swansea, England. Dua lelaki berpakaian wanita yang membelasah sehingga lembik dua samseng yang menyerang mereka tidak disangkal lagi memiliki tubuh yang sasa,lapor sebuah akhbar. Walaupun berpakaian wanita dan bermekap, Daniel Lurwell dan James Lilley bukan pondan seperti sangkaan dua samseng itu, Dean Gardener dan Jason Fender,… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 3

Sambungan dari part 1 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-1/ dan part 2 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-2/ Tentu anda menunggu2 part 3 bukan? Haha, poyo je aku nih. Ok, sebagai sambungan kepada part 1 dan part 2 sebelum ni tentang tips dan cara tingkatkan ranking alexa, sebagai buat part 3 plak k. Untuk part 3 akan… Read more

Cermin Mata Rayban Malaysia

Aviator Iridium (Pelangi) WAYFARER RARE PRINT “subway NWC” Ray banbukan lagi satu nama asing, malah jenama yang wujud sejak tahun 1937 kian utuh menunjukan ia mendapat tempat di hati orang ramai terutamanya kepada pengumpul dan “die hard fans-nya” yang tersendiri. Bagi yang “Driving” pula mereka memakai Ray ban bagi menghalang… Read more

Komuniti yang tinggal di Kawasan Perkuburan

Hurm, kesiannye tengok diorang ni. Agaknya miskin sangat sampai kene duduk kat kat kawasan perkuburan…ish,ish. Hidup kat kubur, mati pun kat kubur…hurm