Juara Asian Wave 2012, Shila Amzah terima hadiah RM1 juta

Shila Amzah dikatakan bakal menerima hadiah dana lebih RM1 juta setelah berjaya menjuarai pertandingan nyanyian Asian Wave 2012 di China malam kelmarin. “Hadiah dana itu meliputi rakaman album, konsert, promosi dan perkara lain yang melibatkan kerjaya saya di China nanti,” jelas Shila dalam murai.com.my. Ketika pertandingan akhir kelmarin, Shila Amzah… Read more

Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..    Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!! Kalau kepala… Read more

Bekas Pengurus Estet Jackson Tuntut Bahagian Sendiri?

Sape tak kenal Michael Jackson atau lebih dikenali sebagai MJ, penyanyi lagenda sepanjang zaman yang menjadi idola di seluruh dunia bukan hanya kerana kemerduan suaranya tetapi juga kerana keunikan wajahnya dan kontroversi yang meninggalkan impak yang mendalam kepada para peminatnya . Kesian kan..walaupun dah bertahun meninggal namun nama beliau masih… Read more

Siti Bidik M16

Wow.! Hanya tu lah perkataan yang dapat eSempoi keluarkan apabila melihat gaya penyanyi nombor 1 negara, Datuk Siti membidik M16 ketika menjalani sesi latihan menembak Platun Seni Rejimen Askar Wataniah (RAW) yang berlangsung di Kem Perdana Sungai Besi beberapa hari yang lepas. Kata Datuk Siti mengulas mengenai latihan membidik M16 yang… Read more