9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more

Arnab paling besar

Wow, ni  arnab paling besar yang pernah aku tengok… Benny berusia 2 tahun dan mempunyai baka Flemish buck (ape tah) menirima status arnab paling besar di dunia tapi belum masuk rekod Guinness Book of Records lagi..hoho Arnab ni mempunyai panjang 85cm dan seberat 10kg (hoho..memang berat) Pemilik Benny ni gak… Read more

Kucing paling Besar?