Koleksi Kucing Gemuk

Kucing-kucing ni gemuk mungkin sebab baka ataupun malas bersenam.Ni la akibatnya kalau dah manja sangat…hoho…sampai nak bangun pun tak larat.. kesian..

Bila Kucing Bersenam

Nak tengok gambar-gambar bila kucing bersenam?? Klik kat sini…. Serius comel.

Tolong, Kucing Jadi Tawanan Monyet

Sebenarnye, ni adalah kisah benar dimana seekor anak kucing terperangkap dalam sangkar babun ni. Entah macam mane pulak, babun tu minat nak buat anak angkat. Pastu terpaksa la anak kucing ni terima…sedih betul ceritanya…huhu

Arnab paling besar

Wow, ni  arnab paling besar yang pernah aku tengok… Benny berusia 2 tahun dan mempunyai baka Flemish buck (ape tah) menirima status arnab paling besar di dunia tapi belum masuk rekod Guinness Book of Records lagi..hoho Arnab ni mempunyai panjang 85cm dan seberat 10kg (hoho..memang berat) Pemilik Benny ni gak… Read more

I Love Akiraceo, Miao~

Ni salah satu blog peribadi yang paling aku suke selain chokilala… hehe. Bagi aku Akiraceo.com memang unik, dia buat komik pasal kehidupan peribadinya dan menggelarkan dirinya miao~. (Karakter Komik ko Memang Comel, aku memang suke kucing ni)

Kucing paling Besar?