Koleksi Kucing Gemuk

Kucing-kucing ni gemuk mungkin sebab baka ataupun malas bersenam.Ni la akibatnya kalau dah manja sangat…hoho…sampai nak bangun pun tak larat.. kesian..

9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more

Tupai Adik beradik Kucing

Pada mulanya, ingat tupai ni cuma berkawan dengan kucing ni tapi tak sangka pulak tupai ni menyusu dengan ibu kucing sekali… Hurm, takde info pasal pemilik kucing ni tapi serius comel sangat diorang ni…miawww dan err (camne bunyi tupai ek?) hehe Source: Miezekatzen

Kesian Tengok Kucing Ni

Woi, baik cakap, sape punyer keje ni? kesian kucing ni dah jadi 18SX hahha….

Bila Kucing Bersenam

Nak tengok gambar-gambar bila kucing bersenam?? Klik kat sini…. Serius comel.

Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

Sape tak suka hamster, angkat tangan?? Haa…kalau tak suka, korang mesti lagi tak suka dengan hamster besar gedabak ni. Siap boleh tunggang macam kuda (budak-budak je la, kalau korang yang tunggang….confirm dia patah tulang..hohoo) Hamster ni memang baka bersaiz besar. Korang cube la tanya kat pet shop kot-kot ade jual…. Read more

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Bila dah Tak suka Mandi

Kalau dah tak suka mandi, tak payah cakap…tengok muka pun dah tahu tak suka mandi…hehehe.. Ape-ape pun korang dah mandi belum?