5 Gaya Rambut Yang Membuat Wajah Tampak Kurus

Kepada golongan wanita yang inginkan wajah yang kelihatan kurus dengan gaya potongan rambut moden,di sini terdapat 5 jenis potongan rambut yang tepat.Dengan ini,wajah yang kelihatan tembam juga dapat disembunyikan. 1.Layer Potongan rambut secara layer akan memberi efek tirus pada wajah dan membuatkan rambut kelihatan penuh.Layer juga memiliki potongan-potongan yang mampu… Read more

Berkat Mengasihi Kucing.

Kisah ini mengenai seorang wanita tua berasal dari Perak ketika menunaikan haji.Wanita ini sudah tua dan uzur,lututnya lemah dan sentiasa sakit.Dia terpaksa mengunakan kerusi roda semasa tawaf dan saie.Waniat tua ini mengupah petugas Arab untuk menolaknya,tujuh kali pusingan tawaf dan tujuh kali berulang alik antara Bukit Safa dan Marwah. Beliau… Read more

Siti Nurhaliza Buat Persiapan Untuk Konsert Solo.

Gara-gara hanya menjemput para wartawan,pereka fesyen dan juga jurusolek untuk berkumpul di rumahnya yang terletak di Bukit Antarabangsa,Kuala Lumpur,pelbagai cerita yang terkeluar mengenai Datuk Siti Nurhaliza. Antara andaian yang muncul adalah penyanyi nombor satu ini bakal mengumumkan kehamilan,tidak kurang juga yang membuat tilikan bahawa Siti bakal menerima menantu. Semua pertanyaan… Read more

Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Korang pasti kenal pelakon kacak Korea Selatan yang digilai ramai, Lee Dong Wook kan.? Ala..pelakon drama My Girl yang famous pada tahun 2005 tu..?? Takkan tak kenal kot? Kalau korang nak tahu, Lee Dong Wook nie mula berlakon pada tahun 1999. Drama My Girl ni adalah antara drama yang mengangkat… Read more

Kanibal

Tiga orang pengembara yang tersesat dalam hutan tebal telah ditangkap oleh sekumpulan masyarakat orang asli kanibal. Mereka diikat pada pokok yang besar. Ketua kumpulan kanibal tampil ke depan ketiga-tiga pengembara tersebut dan berkata, “kamu telah menceroboh ke kawasan kami. Sebagai hukuman, kamu diberi dua pilihan – dibelasah atau dimakan?”Dia merenung… Read more