Millennium Park Chicago

Dibuka pada tahun 2004 selepas banyak kali ditangguhkan disebabkan kekurangan budject. Millennium Park ni projek terbesar di Chicago dengan kos $480 million dan lanskap arkiteknya ialah Kathryn Gustafson. Ape yang ade kat park ni? Tengok gambar >>>

Biarkan shifa seketika

hari ni aku meluangkan sedikit masa untuk update…maaf ye semua…aku dah panik tahap cipan sebab present 11hb mei ni.  Ni soal hidup dan mati aku, aku perlu siapkan keje ni.. Aku terketar-ketar menyiapkan final projek aku ni, tido 2-3 jam je sehari mane taknye. okay,,…sabar ye.. aku pun tak sabar… Read more

Taman Olimpik Beijing

Sukan Olimpik kat Beijing dah nak mula, tapi banyak pulak masalah diorang hadapi….banjir, jerebu, rusuhan, gempa bumi…huhu… Tapi apa-apa pun sambutan diorang tetap meriah, contohnya taman ni….

Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat. Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2: Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com p/s: Rasenye… Read more