Kontroversi Babak Drama Kau Yang Terindah

Drama arahan Erma Fatima,Kau Yang Terindah telah menimbulkan kontroversi dimana episod terakhir drama itu menunjukkan babak berpegangan tangan dan tidur sebilik yang berlaku di Tanah Suci Mekah.Ramai penonton yang melahirkan rasa kurang senang kerana pelakon yang tiada hubungan apa-apa melakukan perkara tersebut di Mekah. Walaupun watak kedua pelakon dalam drama… Read more

Lukisan 3D Di Dinding Rumah

Hmmm…pernah tak korang tengok lukisan ala 3d di tepi-tepi jalan ataupun galeri lukisan? Sekarang, dah wujud satu fesyen baru dimana lukisan 3d nie dilukis di dinding rumah pulak bagi tujuan hiasan rumah. Tentu korang tertanya-tanyakan..cantik ke tak hasilnya nanti.. So..apa kata korang layan dulu gambar-gambar yang disediakan. Pastu kalau nak… Read more

Suami Kencing Muka Isteri.?

OMG.!! Tak tertahan tika dengar berita-berita zaman sekarang yang semakin hari semakin berkelakuan pelik bahkan menyerupai binatang..yuckkss..!! Baru-baru nie ada keluar kat Harian Metro tentang kes seorang suami yang tergamak kencing isteri sendiri selepas meliwatnya, hal ini berlarutan sehingga 5 tahun. Apabila si isteri dah tak tahan menanggung seksa lagi,… Read more

Wallpaper Motivasi inTrend

Hmm..surf punya surf terjumpa la pulak satu imej yang berbentuk gambar dan mempunyai kata-kata motivasi di dalamnya..hari ni kitorang nak bagi semangat ckit kat diorang yang dah hilang semangat pada kehidupan di dunia serta yang mengalami kegagalan dalam hidupnya..kita layan……                 hmmm..camne..best gler… Read more

David Beckham Dah Tua Pun Ramai Orang Nak

Dikhabarkan David Beckham akan menyertai kelab bolasepak PSG atau Paris Saint Germain pada tahun hadapan. Ini akan dilakukan apabila kontraknya bersama LA Galaxy berakhir nanti. Nampaknya, Beckham ni masih diminati dan diingini oleh pasukan2 kelab bolasepak. Mungkin kerana skillnya yang masih ada dan boleh digunakan atau kerana kelebihan pemasaran yang… Read more

Keputusan Pertandingan Komen Terbanyak Bulan April Di Blog Esempoi

Nampaknya pertandingan telah tamat pada pukul 12 malam tadi, maka hari ini saya umumkan pemenangnya. Sebelum itu, saya letakkan juga screenshot dari plugin top commentator sebagai bukti: Dengan itu pemenang adalah seperti berikut: Tempat pertama (hadiah RM50) – Remmie Tempat kedua (hadiah RM24) – Ramli Tempat ketiga (hadiah RM10) –… Read more

OPS Sikap: PuLaNgKaN.,!!

Pada suatu mlm Jumaat….Seorang budak bernama Mamat tengah membonceng motosikal untuk pergi ke rumah kawannya di seberang desa.. Tengah-tengah si Mamat nie doookkkk syokkkkkkk siottt bawa motor….Tiba-tiba dia terasa seram sejuk semacam….bulu romanya meremang habisss…Perasaan yg seram timbul dalam hati Mamat…siap dgn bulu ketiaknya yang panjang boleh jadi terpacak.. Jadi… Read more

9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more