Ular sawa gergasi muntah semula lembu yang dibahamnya

Dilaporkan di Brazil, Seekor ular sawa gergasi memuntahkan semula seekor lembu yang dibahamnya. Perkara ini berlaku di salah satu sungai di hutan negara itu dan punca ular sawa itu memuntahkan lembu itu tidak diketahui. Selepas memuntahkannya, ular itu berlalu pergi. Lihat Video disini . Gambar dalam bulatan, bangkai lembu yang… Read more

Alamak..! Comelnya Diorang..

~ comey kan..sorang sheriff..sorang lagi red indians..hahahaaa… :teruja: ~ ooittt makcik..dah tua tue jangan ar nak merokok dan minum arak lagi..tak sayang nyawa ker..?? :waa: ~ dalam kesibukan bekerja, aktiviti sukan jangan di lupa.. :bye: ~ yeahhh..!! super lembu berskating atas air..di belakangnya seekor dolphin sedang mengejar..kita lihat siapakah yg… Read more

Tradisi Elak Ditanduk Lembu Menjelang Tahun Baru

Di negara Colombia terdapat satu majlis tradisi yang mana orang ramai memberanikan diri untuk dikejar lembu jantan yang bengis. Tradisi ini biasanya diadakan menjelang tahun baru. Namun dalam kejadian baru2 ini, beberapa orang telah gagal mengelak diri dari ditanduk lembu. Mereka hanya cedera yang tak berapa parah ditanduk lembu2 yang… Read more

Tips Dan Cara Penjagaan Kasut Kulit

Pemakaian kasut kulit mampu mengubah penampilan seseorang. Namun begitu, jika tidak di jaga akan cepat rosak. Disini terdapat beberapa panduan kepada pengemar kasut kulit. 1. Kasut Kulit tidak boleh di pakai setiap hari, Sekiranya hari ini anda memakainya, Keesokan harinya, ia perli direhatkan dan gunakan kasut yang lain pula. 2…. Read more

Sam dan Dol

Perbincangan Antara 2 Genius! Mengisahkan 2 sahabat.. sorg SAM sorg DOL SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut? DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum,lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati. =================================== SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu? DOL: Sebab dia tipu…. Read more

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Lembu macam Alien di Thailand

Pertama kali tengok benda ni memang macam alien pun tapi sebenarnye lembu yang dilahirkan cacat. Kajian mendedahkan ‘alien’ tu lebih kurang macam bayi manusia sebab kaki depan dia lebih kurang macam tangan. Ia ditemui di Thailand. Penduduk kat situ pulak, buat la adat-adat diorang untuk pengebumian ‘alien’ ni untuk elak… Read more

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima dari para pemandu… Read more

7 Cara Tampil Menawan

1. Jangan keterlaluan Anda tidak perlu mengenakan solekan yang keterlaluan untuk kelihatan cantik kerana is akan mencacatkan penampilan anda. Oleh itu, elakkan memakai penggaris mata yang terlalu gelap dan tebal kerana anda akan kelihatan keterlaluan dan merosakkan solekan anda. Selain itu, memakai maskara juga perlu bersesuaian dengan mata. Memakai terlalu… Read more

Rahsia Melalui Tulisan Dr Fadzilah Kamsah

Pertama : Tekanan i. Tekanan yang kuat Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya sehingga berbekas di bahagian belakang kertas. · Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif ii. Tekanan yang ringan Seseorang yang menulis dengan lembut dan ringan dan tidak berbekas. · Kurang bertenaga, kurang sihat dan mudah sakit Kedua :… Read more