Tradisi Elak Ditanduk Lembu Menjelang Tahun Baru

Di negara Colombia terdapat satu majlis tradisi yang mana orang ramai memberanikan diri untuk dikejar lembu jantan yang bengis. Tradisi ini biasanya diadakan menjelang tahun baru. Namun dalam kejadian baru2 … Read More

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu … Read More

Lembu macam Alien di Thailand

Pertama kali tengok benda ni memang macam alien pun tapi sebenarnye lembu yang dilahirkan cacat. Kajian mendedahkan ‘alien’ tu lebih kurang macam bayi manusia sebab kaki depan dia lebih kurang … Read More

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang … Read More

7 Cara Tampil Menawan

1. Jangan keterlaluan Anda tidak perlu mengenakan solekan yang keterlaluan untuk kelihatan cantik kerana is akan mencacatkan penampilan anda. Oleh itu, elakkan memakai penggaris mata yang terlalu gelap dan tebal … Read More

Rahsia Melalui Tulisan Dr Fadzilah Kamsah

Pertama : Tekanan i. Tekanan yang kuat Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya sehingga berbekas di bahagian belakang kertas. ยท Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif ii. Tekanan yang ringan … Read More