Cara bijak untuk Tidak Dimakan

Ni la aksi lagak ngeri seekor rusa. Ada ke patut dia pergi main-main dengan geng cheetah? Yang peliknya walaupun cheetah tu siap jilat-jilat leher dia, rusa ni rilek je. Tak tahu la kalau diorang ni dah memang kawan baik kan… atau mungkin jugak cheetah ni dah kenyang..hoho

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Iklan Kreatif Mini cooper

Mini Cooper takde la aku minat sangat sebab aku lagi suka beetles volkswagen (memang smart habis). Ok, ape-ape hal jom tengok iklan-iklan ni

Sad Love Quotes

“As soon as forever is through, I’ll be over you” “The best way to mend a broken heart is time and girlfriends” “Cry as I may these tears won’t wash you away” “Listen to your heart before you tell him goodbye” “We always ignore the ones who adore us, and… Read more

Ular ada kaki

Kini ular tidak perlu lagi mengesot untuk bergerak, sebab diorang dah ada kaki..haha. Sebenarnya ular berkaki ni ditemui di china dan menurut kajian kecacatan ular ni lebih kurang macam bayi kembar siam yang menghasilkan organ berlebihan. p/s: aku rase tu kaki ayam, dier telan ayam kot!! (Link)

Perkhemahan secara Kreatif

Jadikan perkhemahan korang lebih mudah dan kreatif. Kalau dulu nak pasang khemah pun amik masa 5 jam, sekarang tak sampai 5 minit pun dah siap. Jom tengok design khemah-khemah ni…

Jom kotorkan kereta

Kalau kereta korang kotor macam ni mesti korang berbangga punye…walaupun kotor, nampak lawa je…haha. Hurm, ala korang pun boleh buat sendiri. Amik air lumpur satu baldi, pastu simbah kat kete korang. P/s: aku janganan kete,…basikal buruk pun takde :merana: Go to Scott Wade’s official site to check out more photos… Read more

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima dari para pemandu… Read more