Isteri guna darah haid dan air mani gajah sihir suami

Dilaporkan seorang isteri sanggup menyihir suami sendiri dengan menggunakan darah haidnya dan air mani gajah. Dikatakan isteri itu bebuat demikian supaya suami menurut segala perintahnya dan dia pula bebas melakukan apa saja yang diinginkan. Tidak cukup dengan itu, isteri terkutuk itu turut menggunakan tangkal pengikat nafsu, minyak pengasih dan wafak… Read more

Dibelasah kerana samun dan cuba rogol jurujual

Seorang lelaki yang menyamun dan cuba nak rogol seorang jurujual di sebuah bilik hotel bajet di Jalan Melaka Raya 3 telah dibelasah orang ramai. Kejadian yang dilaporkan Bernama itu berlaku pada 11.45 pagi semalam di mana seorang lelaki muda lingkungan umur sekitar 20-an macam tu, dipercayai menceroboh bilik mangsa ketika… Read more

Kutipan Terkini Filem Ombak Rindu Menghampiri 6 Juta

Menurut statistik terkini filem Ombak Rindu dianggarkan hampir mencecah 6 juta. Ada yang kata dapat dalam lingkungan 5.2 juta lebih. Ok la jugak, kira tahap pecah panggung gak la. Ingatkan biasa je, tapi leh tahan kutipannya. Filem ini dibintangi oleh Aaron Aziz, Maya Karin dan Lisa Suriahani. Memang ngetop kot… Read more

Pembedahan Tanpa Mata Pisau

Produk terbaru yang diberi nama HIFU (high intensity focused ultrasonic) itu dicipta untuk membuang kanser tanpa sebarang luka. Hanya menggunakan aplikasi pancaran ultrasound, penyakit yang menjadi pembunuh nombor dua  di dunia dapat disembuhkan sepenuhnya. Jika menggunakan teknologi pembedahan biasa, seseorang wanita yang menghidapi penyakit kanser payudara perlu membuang salah satu… Read more

Punca Pendapatan Dari Blog

Blog ni sebenarnya boleh memberikan kita peluang untuk mendapatkan pendapatan atau duit. Banyak cara yang kita boleh gunakan dalam menghasilkan duit ini. Saya kategorikan punca pendapatan tersebut kepada tiga iaitu melalui iklan banner persendirian, syarikat pengiklanan berbayar dan melalui review artikel. Iklan Banner Persendirian – contoh iklan banner persendirian adalah… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 1

Hari ni saya nak kongsi sikit tentang cara-cara untuk tingkatkan ranking alexa. Tapi kenapa nak kena naikkan ranking alexa ni? banyak sebab sebenarnya, terpulang pada masing2 untuk menentukan sebabnya. Ada yang nakkan ranking tinggi sebab nak promote blog, ada yang nak ranking tinggi sebab kepuasan, ada yang nak jadi top… Read more