Perhentian bas yang kreatif

Kalau pergi luar negara, macam-macam bus-stop kita boleh tengok. Tapi sekarang dekat Malaysia pun apa kurangnya, dah banyak juga ada bus-stop yang creative setanding dengan negara luar. Hehe. Tapi belum ada gambar, siapa yang ada gambar bolehlah kongsikan dekat sini.

Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang tunai..hoho.. Ross nanti tunggu email dariku ye =) Akhirnya aku dapat online secara aman kat laptop aku sendiri hoho..terima kasih… Read more

Kaspersky 2010 untuk dimenangi

Kasperky 2010 untuk dimenangi khas untuk komen tertinggi pada bulan January 2010. Dah lame aku tak bagi hadiah, kali ni ape salahnya kan? Syarat-syarat komen: bukan spam bukan menggunakan emotikon sahaja komen tu jangan la pendek sangat simple kan? komen la cepat. Kalau korang taknak hadiah ni pun takpe, boleh… Read more

10 pistol terbaik dunia

Pistol merupakan senjata api yang boleh diguna pakai dengan satu tangan. Kata ‘pistol’ mulai digunakan untuk menggambarkan senjata api genggam pada abad ke-18. Pada abad ke-15 pistol bererti sebuah pisau kecil yang boleh disembunyikan di dalam pakaian. Pistol atau senjata api genggam dibagi menjadi dua jenis utama. Revolver, yang menggunakan… Read more

AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Wah, semenjak chitika jadi kawan baik google makin makin sayang pulak kat diorang ni…haha. Tadi baru je aku dapat email, chitika buat pertandingan perletakkan adsense + chitika yang terbaik. Hadiah pun best!!

Download dari youtube, metacafe , dll..

Salam.. Kalini ada sedikit ilmu yang hendak dikongsikan.. kat sini tentu ramai pengguna yg selalu menggunakan web seperti metacafe, tiubKamu, fyroo, dll.. hehe. Nak tunggu buffer tu adalah satu penyeksaan kan? kekadang tak abis buffer pun.. jd, apakata korang guna alternatif lain.. iaitu dgn download kan video tu, dlm format… Read more