Sentuhan M Nasir Masih Berbisa – Awan Nano Hafiz Menang AJL26

Seperti yang ramai dah ketahui, juara AJL26 adalah lagu Awan Nano nyanyian Hafiz. Lagu ini digubah oleh M Nasir dan lirik oleh Budi Hekayat. Betul ke nama Budi ni?hehe. Tak kisahlah, lagu tu memang best. Tambahan pula dengan nyanyian Hafiz yang sangat sedap dan memukau. Dah macam lagu asal nyanyian… Read more

Senarai Lagu Ke Final Anugerah Juara Lagu 26

Mari kita lihat senarai lagu yang layak ke peringkat akhir AJL 26 yang akan diadakan awal tahun hadapan. Nampaknya lagu Hazama tak tersenarai iaitu Cinta Teragung. Tak apa, akan datang cuba lagi k. Apapun untuk lagu yang layak ke final, berilah persembahan yang terbaik. Nampaknya, tiap2 tahun mesti ada lagu… Read more