Malaysia Lawan Chelsea

Ahad ni perlawanan antara Malaysia dan Chelsea akan diadakan di stadium shah alam. Last sekali chelsea lawan malaysia adalah 2 tahun lepas di mana keputusannya adalah chelsea menang 1 – 0. Masa tu memang ingat dah seri dah tapi akhirnya bolos gak, tu pun pada akhir perlawanan. Cuma masa tu… Read more

6 Tips Elakkan Badan Lesu Ketika Bangun Tidur

Pernah tak anda rasa letih atau macam tidak larat hendak bangun dari katil?Apabila berdepan situasi sebegini,pastinya melemahkan semangat anda untuk memulakan hari baru.Kalau hari cuti dan anda tak bercadang nak ke mana-mana,mungkin ianya bukan satu masalah tetapi kalau hari biasa dan anda ada banyak kerja yang nak diselesaikan,ianya memang masalah… Read more

Elfira Loy Ingin Kekal Dengan Imej Kening Tebal.

Pelakon kecil berbakat besar,Elfira Loy semakin menyinar dalam bidang lakonan dan yang paling terbaru dikatakan ramai yang mencemburuinya kerana gandingannya bersama Randy Pangalila. Memang sudah menjadi lumrah apabila selebriti kacak mempunyai peminat,dan bukan perkara luar biasa bila ada di antara peminat-peminat ini yang merupakan peminat fanatik.Fanatik sehinggakan selebriti yang berlakon… Read more

Ilusi Tersembunyi Dalam Logo.

Setiap logo yang dihasilkan pasti mempunyai maksud yang tersendiri,tidak kiralah organisasi kecil atau pun besar.Penghasilan logo lazimnya akan menggambarkan ciri-ciri syarikat tersebut.Di sini terdapat beberapa logo syarikat yang bukan sahaja istimewa bagi mereka tetapi juga menarik bagi kita. Pasti dalam logo di atas ini anda nampak anak panah jingga di… Read more

Dibelasah kerana samun dan cuba rogol jurujual

Seorang lelaki yang menyamun dan cuba nak rogol seorang jurujual di sebuah bilik hotel bajet di Jalan Melaka Raya 3 telah dibelasah orang ramai. Kejadian yang dilaporkan Bernama itu berlaku pada 11.45 pagi semalam di mana seorang lelaki muda lingkungan umur sekitar 20-an macam tu, dipercayai menceroboh bilik mangsa ketika… Read more

Shebby Dilantik Pengarah Bolasepak Blackburn

Ini berita yang agak mengejutkan kerana ada personaliti dari negara kita dilantik ke jawatan dalam suatu kelab luar negara. Blackburn merupakan salah satu kelab bolasepak di England. Cuma Blackburn ni baru je turun ke divisyen 2 dalam liga Inggeris. Tetapi perlantikan merupakan satu pengiktirafan kepada rakyat Malaysia. Hm, macam mana… Read more

Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..    Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!! Kalau kepala… Read more