Kereta Terbang Ciptaan India…

Trafik jam memang memeningkan kepala kita, tetapi orang India ada ciptaan canggih untuk menyelesaikan masalah ini.. Nak tau apa caranya, meh tengok gambar dibawah ni: Kereta ni digelar “the flying marutti” oleh penciptanya. Kereta ni guna konsep vacum pada bahagian bawahnya atau dekat tayarnya. Entahla.. macam2 ada sekarang ni..

Rekabentuk Pejabat Yang Pelik Tapi Menarik

Sekarang ni, macam2 ada yang kat dunia. Pejabat tempat orang bekerja pun dah berubah bentuk kepada lebih menarik tetapi pelik. Mari kita tengok design pelik yang dibuat oleh orang: Itu yang ada gambar jerung, yang ni plak rekabentuk office dalam gua: Selain tu, ada lagi ni, pejabat ala2 istana: