Gunung di Perancis dipercayai tempat UFO muncul pada ‘hari kiamat’

Berdasarkan kalendar penduduk Maya ada  sesetengah pihak percaya hari kiamat akan berlaku pada 21 Disember 2012 ini. Dan menurut golongan ini mereka mempercayai Gunung Pic de Bugarach di selatan Perancis yang berketiggian 1,230 meter merupakan satu-satunya tempat di dunia yang akan selamat daripada ‘hari kiamat’ tersebut. Mereka juga percaya sejumlah makhluk… Read more

Lembu macam Alien di Thailand

Pertama kali tengok benda ni memang macam alien pun tapi sebenarnye lembu yang dilahirkan cacat. Kajian mendedahkan ‘alien’ tu lebih kurang macam bayi manusia sebab kaki depan dia lebih kurang macam tangan. Ia ditemui di Thailand. Penduduk kat situ pulak, buat la adat-adat diorang untuk pengebumian ‘alien’ ni untuk elak… Read more