Asal-Usul Nama Hantu

1.Hantu Raya Berasal dari Tanah Melayu.Dipercayai terkorban di dalam satu kemalangan jalan raya,sebaik saja keluar dari Pudu Raya untuk pulang berhari raya.Kegemarannya mencuri kuih-kuih raya.Tempat menginapnya disyaki di balai-balai raya. … Read More

Lelaki Tak Malu Mengaku ‘Bakal Menantu’ Istana Kremlin

Moscow – Seorang bekas kontraktor yang sedang menganggur telah mengejutkan pengawal keselamatan Kremlin dalam satu cubaan untuk masuk ke istana, kerana mengikut dakwaannya, beliau mempunyai temujanji dengan presiden Russia,  Dmitry … Read More

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol