Binatang Pun Tidak Ingin Jadi Manusia.

Suatu hari Allah SWT memerintahkan malaikat Jibril AS untuk pergi menemui salah satu makhluk-Nya iaitu kerbau dan bertanykan pada si kerbau apakah dia senang telah diciptakan Allah SWT sebagai seekor kerbau.Maka Malaikat Jibril As pun pergi menemui si kerbau. KERBAU Di siang yang panas itu si kerbau sedang berendam di… Read more

Hantu Perfume Dispenser..

Suatu malam, setelah selesai menguruskan mayat seorang lelaki mangsa kemalangan, Ali pun bersiap-siap hendak pulang. Ali baru sahaja selesai bertugas sebagai pegawai pembantu perubatan di hospital berkenaan. Sebelum pulang, Ali masuk ke bilik air untuk mandi. Hanya Ali seorang ketika itu. Keadaan sunyi sepi, sesekali kedengaran bunyi cengkerik bersahutan.Sedang Ali… Read more

Rahsia Tarzan Pakai Cawat

Suatu hari kat dalam hutan… Monyet : Tarzan…, kenapa engkau sorang je yang pakai cawat? Kami semua tak pakai. Ada apa-apa rahsia ke? Tarzan : Tak ada apalah! Monyet : Kita kan kawan baik. Takkan nak berahsia kut? Tarzan : Aku kata tak ada…, tak ada lah! Monyet sungguh rasa… Read more

10 Aksesori Tandas yang Cool

Berikut antara beberapa aksesori tandas yang agak cool dan boleh dibeli secara online di www.amazon.com. 1) Gel Dispenser Berbentuk Hidung

Bila dah Ketagih Internet

Bila dah Ketagih internet, macam-macam korang sanggup buat asalkan dapat online. Tak kira la korang ketagih main Facebook, myspace, friendster, twitter, blog sendiri ataupun menyebuk tepi kain orang secara online. Ape yang penting online ye..hehe.. lepas tu semua kerja tak buat, kerja sekolah tak siap, lupa nak makan, lupa nak… Read more