Norshahrul Idlan Talaha Dipilih Pemain Terbaik Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012

Seperti yang kita tahu, Kelantan telah menjadi juara Piala Malaysia 2012 apabila menewaskan ATM dengan jaringan 3-2 malam tadi. Kejayaan ini lebih manis apabila penyerang sensasi mereka Norshahrul Idlan Talaha dipilih sebagai Pemain Terbaik perlawanan akhir itu. Diatas anugerah itu, Norshahrul Idlan Talaha dihadiahkan wang tunai RM 1,500 .00 (seribu… Read more

Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more

Lokam Limau Mandarin Sedap Dan Manis

Tak lama lagi adalah musim perayaan dengan ketibaan Hari Krismas dan Tahun Baru Cina. Untuk Tahun Baru Cina, tak sah kalau tak ada limau mandarin atau dikenali juga dengan nama Lokam. Saya pun pada mulanya tak tau yang nama limau mandarin ni dikenali juga dengan nama Lokam. Tapi yang penting… Read more

Tips Menjalinkan Hubungan Akrab

Best friends !! kawan baik,,seseorang yang sangat korang perlukan dalam kehidupan seharian korang. Best friend korang nie lah yang bersama kita tatkala susah dan senang, tapi kadang-kadang korang pon tak tau macamane utk menjaga hati diorang kan.?? Kat sini ada bagi tips macam mane utk menjalinkan hubungan yang akrab dan… Read more

Ada Apa Dengan Cinta

Cinta memerlukan kasih sayang, kejujuran, pengorbanan dan paling utama kesetiaan. Kasih sayang yang berkekalan pada perubahan. Kejujuran dalam perhubungan. Pengorbanan sanggup melakukan apa saja untuk sang kekasih. KESETIAAN sanggup menungguwalau lama menanti… Mencurangi kekasih sama seperti mencurangi diri sendiri… Di hati, hanya ingin mencari kesempurnaan… Bila kebahagiaan menjelma, sering kali… Read more

20 Bukti Keagungan Ciptaan Allah Pada Manusia

1. Jika semua saluran urat darah dalam tubuh manusia dicantumkan ia boleh meliputi Jalan Raya sepanjang 96,000. Kilometer. 2. Saraf ditubuh badan manusia dapat menghantar impuls kira-kira 90 Meter sesaat. 3. Jika usus kecil manusia dibelah dan dicantum-cantumkan, ia boleh memenuhi kawasan seluas 9.2 Meter persegi. 4. Manusia akan hilang… Read more