Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia

Dubai dikenali sebagai salah satu negara yang terkaya di dunia. Kalau korang nak tau, di Dubai lah kita dapat melihat begitu banyak bangunan mewah yang tumbuh bak cendawan lepas hujan. Bukan bangunan biasa tau, BANGUNAN MEWAH..! So, sekarang, nampaknya, Dubai dah mempunyai satu plan untuk mewujudkan sesuatu yang juga ,mewah… Read more

Panduan Cari Duit Internet Percuma

Just nak kongsi sikit tentang ebook berkaitan dengan panduan cari duit dari internet. Atau kita boleh kata juga menjana duit dari internet. Sebenarnya ada banyak cara, contohnya seperti membuat blog seperti ini. Ini juga boleh mendatangkan duit kepada kita. Untuk lebih lanjut mari baca ebook ini dengan mendapatkan link download… Read more

Koleksi Label Amaran Yang Kelakar – Part 1

Mari kita tengok koleksi2 label amaran yang kelakar, label2 amaran ni ada pada produk2 atau barangan. Cuba korang baca betul2 label tersebut, memang kelakar.. haha: Tengok label pada USB di bawah ni, tertulis “do no eat ipod shuffle”, sapo la yang nak makan, hehe: Dan yang ini jugak, “be careful… Read more