Wanita Dari India Tarik Trak Guna Gigi

Seorang wanita dari negara India yang bernama Seema Bhadoria dan berusia dua puluh enam tahun menarik trak dengan menggunakan giginya. Usaha rekod ini dibuat di bandar Bhopal di negeri Madhya Pradesh di tengah-tengah India. Mari tengok gambarnya dibawah ni: Dikatakan pada masa akan datang, sasaran Seema adalah untuk menarik lokomotif… Read more

Senarai Blog Wanita Yang Best Dan Menarik

Dalam dunia blogging ni, banyak juga blog2 wanita yang berpengaruh dan popular. Setakat ini, saya sendiri selalu mengunjungi beberapa blog yang saya rasa best dan menarik. Saya buat satu senarai seperti di bawah ini, tetapi senarai ini mungkin tak melibatkan blog wanita yang lain yang anda tahu. So jika ada… Read more

Rumah Berbentuk Tandas Dijadikan Muzium

Mari tengok rumah yang pelik di bawah ni: Rumah ni adalah berbentuk tandas yang dimiliki oleh Sim Jae Duck. Dia ni dikatakan memang minat dengan tandas. Tak tau plak kenapa. Hehe. Rumah ni dinamakan Mr. Toilet’s House oleh pemiliknya. Rumah ni diperbuat dari simen dan juga kaca. Memang cantik kalau… Read more

Kolam Renang Palsu Dan Berillusi

Pernah tak jumpa atau tengok kolam renang yang nampak ada orang kat dalam kolam tu tapi berdiri cam biasa je bukan dalam keadaan menyelam? cuba tengok kat bawah ni: Rupanya ada orang lain kat bawah tu.. tapi dalam bilik yang berasingan yang ada ruang udara.. hehe. Mari tengok yang ni… Read more