Chelsea Terpaksa Pulang Awal

Chelsea mencipta sejarah hitam apabila menjadi juara bertahan pertama yang gagal melepasi saingan peringkat kumpulan pada kempen Liga Juara-Juara.Skuad The Blues gagal melayakkan diri ke pusingan kalah mati meskipun membelasah FC Nordsjaelland 6-1 dalam aksi terakhir Kumpulan E di Stamford Bridge. Kemenangan itu tidak mampu menyelamatkan maruah Chelsea yang dibimbing… Read more

Simptom-simptom Stres.

Dengan gaya hidup zaman ini,masyarakat kita terdedah dengan pelbagai masalah termasuklah masalah kerja,kalau bagi yang masih belajar,terbeban dengan assigment dan masalah-masalah yang lain.Kita akan berada dalam keadaan stres dimana stress dapat dikenal pasti dengan beberapa simptom ini. Dengan mengenali simptom-simptom tekanan atau stres ini,kita mungkin dapat mengubati atau mengatasi masalah… Read more

Leuniey Dan Khairul Fahmi Dating Tepi Pantai.

Minggu lalu,tersebar foto mesra Khairul Fahmi dan kekasihnya,Leuniey Natasha sehingga Khairul Fahmi atau lebih mesra dipanggil Apek mengakui sendiri kepada pihak media bahawa statusnya bersama Leuniey adalah bukan sekadar kawan biasa. Berikut merupakan gambar Khairul Fahmi dan Leuniey dating tepi pantai.Foto mereka berdua dimuat naik sekali lagi menerusi instagram masing-masing.Mereka… Read more

Juara Asian Wave 2012, Shila Amzah terima hadiah RM1 juta

Shila Amzah dikatakan bakal menerima hadiah dana lebih RM1 juta setelah berjaya menjuarai pertandingan nyanyian Asian Wave 2012 di China malam kelmarin. “Hadiah dana itu meliputi rakaman album, konsert, promosi dan perkara lain yang melibatkan kerjaya saya di China nanti,” jelas Shila dalam murai.com.my. Ketika pertandingan akhir kelmarin, Shila Amzah… Read more

Kekasih Baru Khairul Fahmi Che Mat.

Gosip terbaru mengenai penjaga gol kebangsaan,Khairul Fahmi Che Mat atau lebih mesra dipanggil apek dikatakan keluar bersama dengan seorang gadis.Gambar mereka keluar bersama menjadi bukti kesahihan khabar angin tersebut ditambah pula dengan kenyataan si pengirim gambar yang mengenali siapakah gerangan gadis tersebut kerana mereka satu universiti. Khairul Fahmi Che Mat… Read more

Linda Onn Malu Digelar ‘Bengong’.

“Dalam sebuah majlis yang dihadiri oleh Tengku Mahkota,Perdana Menteri dan isteri,Menteri Besar,kenamaan dan jemputan yang lain saya telah dipanggil ‘bengong’ dan dia(pelawak) telah menunjukkan jari kepada saya dan mengarahkan saya turun dari pentas”. Menurut Linda,ini adalah kali pertama dia mengalami insiden yang diakuinya sebagai sangat memalukan,beliau terkejut apabila diperlakukan sedemikian… Read more

Luna Maya & Ariel Kini Berpisah.?

Percintaan dua artis terkenal dari Seberang kini telah sampai ke penghujungnya apabila mereka masing-masing telah membawa haluan sendiri kini. Perpisahan kasih mereka ini dengar-dengarnya disebabkan oleh pelbagai masalah yang melanda, antaranya, wujudnya pihak ketiga antara mereka dan juga krisis kewangan yang teruk. Desas-desus yang tersebar juga mendakwa bahawa ketika pasangan… Read more

Rita & Zaquan Nak Bercerai? Ye ker..?

Kalau kita perhatikan kegembiraan mereka sekeluarga dalam gambar nie, sudah tentu kita tak kan menjangka bahawa ada ‘retak yang menanti belah’ di sebalik ‘kegembiraan’ mereka kan.? Begitulah nasib Rita Rudaini apabila suami yang tercinta telah memutuskan untuk menceraikan Rita dengan hanya melalui sms sahaja. Selepas bertahun-tahun berperang dingin, berperang mulut… Read more

6 Rahsia Menggoda Lelaki (Khas Untuk Wanita Bersuami Sahaja)

Hmm..bagi para wanita yang bergelar isteri mithali di luar sana,,dah tentulah keinginan untuk memikat dan menggoda sang suami tengah hangat membara di hati kan? Jangan risau, di sini eSempoi akan kongsikan sedikit cara untuk menggoda hati suami anda agar kasih sayangnya melimpah ruah terhadap anda selalu. 1. Jeling Seksi Bak… Read more

5 Bintang Hollywood Yang Cakap Diorang Taknak Bercerai Tapi Akhirnya Bercerai Jugak..

Masa depan sememangnya susah untuk diramalkan, terutamanya apabila berkaitan soal jodoh dan ajal. Begitu juga dengan 5 pasangan selebriti terkenal Hollywood yang bersumpah untuk sehidup semati dan berkongsi susah dan senang ini. Ketika di puncak kebahagiaan, diorang cakap tak mungkin akan bercerai atau bercerai bukannya satu pilihan dalam satu perkongsian… Read more