Suami mangsa bunuh direman

Semalam kita digemparkan dengan berita kematian seorang isteri, Nor Fatimah Anis Md. Radzi, 17 yang maut dipercayai berpunca dari perasaan cemburu. Difahamkan mangsa maut akibat dipukul dengan 2 batang buluh. Suami mangsa berusia 26 tahun dan dua lagi suspek yang berusia 23 dan 26 tahun direman selama seminggu  iaitu sehingga… Read more

Pasangan Kekasih Mati Terbakar.

Kejadian berlaku di Johor Bahru dimana sepasang kekasih maut dipercayai akibat sesak nafas selepas rumah mereka terbakar.Kebakaran yang dipercayai berpunca dari bahagian belakang rumah jenis rumah bandar itu berlaku pada pukul 11 pagi dan menyebabkan kedua-dua mangsa,Ang Lye Hock,52,dan Angielee Ambrose,29,meninggal dunia di tempat kejadian. Lye Hock yang merupakan rakyat… Read more

Enam Maut Nahas Viva-Bas Ekspres.

Enam termasuk empat beranak terbunuh dalam kemalangan ngeri yang melibatkan sebuah kereta perodua Viva dan sebuah bas ekspres di Kilometer 129.5 Jalan Kuala Terengganu-Kuantan berhadapan Sekolah Kebangsaan Meraga,Beris semalam. Tragedi pada pukul 4.30 pagi itu berlaku apabila kereta dinaiki lapan mangsa yang dalam perjalanan dari arah Kemaman menuju ke Kuala… Read more

Kanak-kanak ditemui di bawah mayat

Seorang kanak-kanak perempuan berumur 4 tahun warga negara Britain telah bersembunyi selama lapan jam di bawah 2 mayat ahli keluarganya yang mati ditembak di tempat duduk belakang dalam sebuah kereta BMW di kawasan pergunungan Alps di Perancis kelmarin. Turut ditemui berdekatan tempat kejadian adalah kakak kepada kanak-kanak tadi yang berusia… Read more

Budak maut rumah dirempuh Kereta Mercedes

Seorang budak berusia 2 tahun maut manakala ibunya pula cedera apabila sebuah kereta berwarna putih merempuh rumah kedai di Kampung Dalam Rhu di tumpat,Kelantan kelmarin. Kejadian dikatakan berpunca dari seorang pemandu yang terlelap tidur ketika memandu kereta sebelum terbabas. Kereta yang dipandu seorang lelaki itu merempuh dinding konkrit rumah kedai… Read more

Dua pelajar Malaysia Maut dalam kemalangan di Russia

Dua pelajar Malaysia maut dan lima yang lain cedera dalam kemalangan jalan raya di Russia lewat malam tadi, demikian menurut duta besar Malaysia ke Russia, Datuk Zainol Abidin Omar, hari ini. Pelajar Malaysia yang meninggal dunia itu ialah Adzreen Binyati,22, pelajar tajaan Jabatan Perkhidmatan Awam dari Putrajaya dan Hanisah Muhd…. Read more

Rita & Zaquan Nak Bercerai? Ye ker..?

Kalau kita perhatikan kegembiraan mereka sekeluarga dalam gambar nie, sudah tentu kita tak kan menjangka bahawa ada ‘retak yang menanti belah’ di sebalik ‘kegembiraan’ mereka kan.? Begitulah nasib Rita Rudaini apabila suami yang tercinta telah memutuskan untuk menceraikan Rita dengan hanya melalui sms sahaja. Selepas bertahun-tahun berperang dingin, berperang mulut… Read more

Katil Maut..

Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik.. Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada satiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka.. Perkara ini sangat membingungkan para doktor… Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut… :kyu:… Read more

Berenang-renang di ambang maut

Diorang ni memang dah tak sayang nyawa agaknya…hu. Kalau di Zimbabwe, pelancong-pelancong ni takkan melepaskan peluang bermandi-manda di ari terjun yang dikenali The Devil’s Pool, dengan ketinggian 103 meter. Lawa memang la, tapi bahaya ooo..