Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang tunai..hoho.. Ross nanti tunggu email dariku ye =) Akhirnya aku dapat online secara aman kat laptop aku sendiri hoho..terima kasih… Read more

Duduk atas Laptop Lenovo Thinkpad Notebook

Aku rase merepek je dengan konsep promosi Levono ni. Laptop ni diletakkan didalam semua bus kat Jerman sebagai promosi produk diorang -Lenovo Thinkpad Notebook. Featuring full metal frame, notebook folding seat gives shockproof hard drive protection and comes integrated with waterproof keypad. Yang uniknya, korang boleh main laptop ni ataupun… Read more

Keretapi di India.

Hye! Sebelum ni aku ada post mengenai tiang elektrik bukan? Kalini masih ada kaitan dengan india juga. Tapi jauh kaitan dengan tiang elektrik. Kalini lebih adventure dan lebih serabut. Perbezaan sistem keretapi di Jepun dan di India. Aku tak nak menilai apa – apa, pilihan di tangan anda.. hahaha.

Gambar iklan.

Pengiklanan memerlukan idea yang menarik untuk menarik minat pengguna. Contoh nya di televisyen, iklan yang menarik bagi aku ialah iklan maxis. Dia guna lukisan yang dipotong dan hanya jari untuk mengiklan produk maxis. Gambar – gambar kat bawah ni merupakan antara idea pengiklanan yang menarik dan kreatif.

Ramalan 2009

Selamat Tahun baru semua…. Alhamdullilah, esempoi.com hidup lagi..haha! Aku harap tahun ni tahun yang terbaik buat aku. Lame jugak aku tak update, lepas ni mungkin aku wat auto post je, sebab dah start busy… ces, aku harap ade sedikit masa untuk buat projek website aku…heh, impian aku nak beli kereta tahun ni..wah..wah

eSempoi.com Bakal Mati tahun Depan?

Salam… aku nak bagitau domain blog ni kene renew sebelum 24hb disember ni. Ni bermakna kalau aku tak renew, takde la blog ni…haha. Sebenarnya aku agak hilang semangat, aku tak tau nak buat ape semuanya kerana seseorang. Aku tak tahu khabar berita dier ni… sihat ke tak? ok ke tak? Cume aku harap dier contact aku semula…macam dulu.