Cita-Cita Seorang Budak Kecik..

Seorang guru tadika sedang memupuk rasa percaya diri kepada pelajarnya-pelajarnya. Guru tersebut meminta mereka untuk memperkenalkan diri sekaligus memberitahu tentang cita-cita mereka.. Abu berdiri dan berkata, “Nama saya Mat Angan bin Jenin. Bila besar nanti saya ingin jadi juruterbang, jadi bolehlah saya pergi ke Australia, Eropah, Iraq, Itali, Paris dan… Read more

Abu Buang Batu

Cikgu: Kenapa awak lambat, Abu? Abu: Saya lempar batu ke dalam sungai cikgu.. Cikgu: Kenapa nak kena lempar batu pulak? Abu: Sebab batu bagi berat sampan cikgu.. (kebetulan diorang datang ke sekolah naik sampan.) Cikgu: Kamu pulak, Leman? Leman: Saya tolong Abu buang batu, cikgu.. Cikgu: Berat ke batu tu?… Read more

Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Korang pasti kenal pelakon kacak Korea Selatan yang digilai ramai, Lee Dong Wook kan.? Ala..pelakon drama My Girl yang famous pada tahun 2005 tu..?? Takkan tak kenal kot? Kalau korang nak tahu, Lee Dong Wook nie mula berlakon pada tahun 1999. Drama My Girl ni adalah antara drama yang mengangkat… Read more

Wallpaper Motivasi inTrend

Hmm..surf punya surf terjumpa la pulak satu imej yang berbentuk gambar dan mempunyai kata-kata motivasi di dalamnya..hari ni kitorang nak bagi semangat ckit kat diorang yang dah hilang semangat pada kehidupan di dunia serta yang mengalami kegagalan dalam hidupnya..kita layan……                 hmmm..camne..best gler… Read more

Tabiat Bertatu Selebriti Dunia

Hmm..nama selebriti-selebriti di dunia nie dah gah sangat dengan tatu dah..tatu~selebriti, selebriti~tatu..nang sinonim sangatlah kan..? Diorang nie sebenarnya nak buat untuk suka-suka aje, contohnya diorang nak pahat nama bini @ laki diorang kat badan diorang yang tegap dan montok tu..tapi bila dah bercerai, boleh pulak padam balik tatu tu dan… Read more

Kuntilanak Oh Kuntilanak..

Maka tersebutlah kisah 3 ekor pontianak yang masing-masing nak tunjuk teror satu sama lain. Lalu diorang pun mengadakan sebuah pertandingan nak tunjuk sapa paling power. Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2minit dah balik. Mukanya penuh dengan lumuran darah,sangat gerun dan menyeramkan. Terus dia… Read more

Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia

Dubai dikenali sebagai salah satu negara yang terkaya di dunia. Kalau korang nak tau, di Dubai lah kita dapat melihat begitu banyak bangunan mewah yang tumbuh bak cendawan lepas hujan. Bukan bangunan biasa tau, BANGUNAN MEWAH..! So, sekarang, nampaknya, Dubai dah mempunyai satu plan untuk mewujudkan sesuatu yang juga ,mewah… Read more

Selamat Tahun Baru Cina Buat Semua.!

Gong Xi Fa Cai..!! Walaupun masyarakat cina dah menyambut Tahun Baru Cina yang ketiga hari nie, e Sempoi masih ingin nak mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat semua yang menyambut dan tidak menyambut dan kitorang doakan semoga semuanya gembira menyambut tahun baru naga air dimana mengikut kepercayaan masyarakat cina, tahun… Read more

Alamak..! Comelnya Diorang..

~ comey kan..sorang sheriff..sorang lagi red indians..hahahaaa… :teruja: ~ ooittt makcik..dah tua tue jangan ar nak merokok dan minum arak lagi..tak sayang nyawa ker..?? :waa: ~ dalam kesibukan bekerja, aktiviti sukan jangan di lupa.. :bye: ~ yeahhh..!! super lembu berskating atas air..di belakangnya seekor dolphin sedang mengejar..kita lihat siapakah yg… Read more

Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more