Baby Kiut..!!

mak aii..sedapnye melepas merata-rata..! sape tak puji aku hensem, aku BAKAR rumah dia..!! hahahaha..!! bercanda di pasiran pantai..sambil mengurat awek..rock bro.. sewa rumah..cukai..bil api..bil telefon..loan kereta..bini bini..anak-anak..mati.. hhuuuuhhhh..baik takyah jadi dewasa..maintain baby selamanya.. hmmm kau nampak penumbuk nie..?? yang,,kan abg dh cakap jgn call malam nie..malam nie kan giliran kakak… Read more

Innity Memperkenalkan Ads Baru – Universal Tags

Hari ni baru dapat email dari innity yang memperkenalkan tentang ads jenis baru iaitu Universal Tags. Universal tags ini untuk kegunaan semua jenis ads bagi innity. So kita tak perlu letak ads format secara asing seperti site take over, ballon dan bottom ups. Setakat ini saya belum cuba buat, tapi… Read more

Keputusan Penuh Anugerah Skrin 2011

anugerah skrin 201   Pasti ramai yang tak sabar nak tonton dan mengetahui keputusan penuh Anugerah Skrin 2011 yang berlangsung malam ni di Pusat Dagangan Dunia Putra ( PWTC ).  Penganjuran anugerah berprestij seperti ini sememangnya ditunggu-tunggu oleh penggiat seni tanah air dan juga peminat dunia hiburan. Anugerah Skrin 2011 ini… Read more

Kanibal

Tiga orang pengembara yang tersesat dalam hutan tebal telah ditangkap oleh sekumpulan masyarakat orang asli kanibal. Mereka diikat pada pokok yang besar. Ketua kumpulan kanibal tampil ke depan ketiga-tiga pengembara tersebut dan berkata, “kamu telah menceroboh ke kawasan kami. Sebagai hukuman, kamu diberi dua pilihan – dibelasah atau dimakan?”Dia merenung… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 2

Sambungan daripada part 1 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-1/ Pada entri part 1 saya ada nyatakan yang saya dapat buat kesimpulan dari pemerhatian dan kajian saya terhadap trafik dan ranking alexa. Jadi di sini saya nak terangkan apa yang saya dapat dari kajian saya tentang ranking Alexa dan kaitan dengan trafik. Pertama sekali,… Read more

Koleksi Label Amaran Yang Kelakar – Part 1

Mari kita tengok koleksi2 label amaran yang kelakar, label2 amaran ni ada pada produk2 atau barangan. Cuba korang baca betul2 label tersebut, memang kelakar.. haha: Tengok label pada USB di bawah ni, tertulis “do no eat ipod shuffle”, sapo la yang nak makan, hehe: Dan yang ini jugak, “be careful… Read more