Tabiat Bertatu Selebriti Dunia

Hmm..nama selebriti-selebriti di dunia nie dah gah sangat dengan tatu dah..tatu~selebriti, selebriti~tatu..nang sinonim sangatlah kan..? Diorang nie sebenarnya nak buat untuk suka-suka aje, contohnya diorang nak pahat nama bini @ laki diorang kat badan diorang yang tegap dan montok tu..tapi bila dah bercerai, boleh pulak padam balik tatu tu dan… Read more

Berebut Nak Menjadi Gila.!

Pada 1896, dua lelaki Itali yang menggelarkan diri mereka sebagai Wildness Perversion dan Without Name telah menubuhkan satu kumpulan yang dikenali sebagai Mortuari Drape. Turut menganggotai kumpulan tersebut ialah Witch dan The Alchemist. Bagaimanapun, album pertama mereka gagal mencuri perhatian pengikut black metal yang lain yang kesemuanya berajakan kumpulan-kumpulan dari… Read more