Kedudukan Pingat Terkini Olimpik 2012

Untuk mengetahui kedudukan pingat terkini sukan olimpik 2012 yang berlangsung sekarang ni, bolehlah ke laman web rasmi sukan olimpik 2012 berikut: http://www.london2012.com/medals/medal-count/ Pada hari pertama, penguasaan tempat pertama adalah oleh negara China dengan 4 pingat emas. Memang China ada peluang untuk mengekalkan kejuaraan seperti mana tahun 2008. Namun kedudukan pingat… Read more

Perangkap Laju gila-gila

Negara China ada cara sendiri macam mana nak buat pemandu supaya pandu secara perlahan. Macam mana? Haa..korang kene tengok sendiri. Gerenti korang bawak slow bila lalu kat sini.