Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Akibat Kegawatan Ekonomi Dunia~Superhero Wat Part Tym..

Hhohohohhhh…korang mesti tengok semua nih..akibat kegawatan ekonomi dunia, superhero-superheroes seluruh dunia nekad nak wat part-tym job bagi menyara diri mereka sendiri dan kekasih-kekasih mereka..dunia skg keja menyelamat dah tak diperlukan dah dengan kehadiran polis, cid, fbi, bomba, pasukan penyelamat gerakan am, askar-askar dan macam-macam lagi lah.. :panic:      … Read more

Robot Menari? Gempak Nih..!!

      Pernah tak korang dengan tentang robot perempuan yang boleh menari? Hmmmm..tentu tak pernah kan? Kalau korang nak tahu, sebelum nie ada robot yang pernah dicipta dengan kebolehan menari. Robot ini dikenali dengan nama robot HRP-4C tetapi, kekurangan robot ini adalah, ia hanya boleh menggerakkan bahagian atas tubuhnya sahaja,… Read more

Kerana Cerita Hindustan

Kisah ni terjadi waktu aku mula-mula masuk keje dulu..waktu tu aku menunggu supervisor aku di kantin pejabat..untuk di berikan taklimat kerja…(Semua nih terjadi adalah akibat hobi aku yg suker sgt tengok cite hindustan di t.v). Tunggu punya tunggu supervisor aku pon datang dengan seorang Bangladesh…dan sesi taklimat pon bejalan dengan… Read more

Baby Kiut..!!

mak aii..sedapnye melepas merata-rata..! sape tak puji aku hensem, aku BAKAR rumah dia..!! hahahaha..!! bercanda di pasiran pantai..sambil mengurat awek..rock bro.. sewa rumah..cukai..bil api..bil telefon..loan kereta..bini bini..anak-anak..mati.. hhuuuuhhhh..baik takyah jadi dewasa..maintain baby selamanya.. hmmm kau nampak penumbuk nie..?? yang,,kan abg dh cakap jgn call malam nie..malam nie kan giliran kakak… Read more

Justin Bieber & Minyak Wangi

Korang pernah dengar tak minyak wangi yang dinamakan “Someday”? Itu lah minyak wangi hasil ciptaan kreatif penyanyi remaja Barat paling popular skang nih..sapa lagi kalo tak Justin Bieber. Minyak wangi keluaran terbaru ini telah dirasmikan pengeluarannya oleh Justin Bieber sendiri di Macy Herald Square, New York pada 23 Jun yang… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 3

Sambungan dari part 1 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-1/ dan part 2 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-2/ Tentu anda menunggu2 part 3 bukan? Haha, poyo je aku nih. Ok, sebagai sambungan kepada part 1 dan part 2 sebelum ni tentang tips dan cara tingkatkan ranking alexa, sebagai buat part 3 plak k. Untuk part 3 akan… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 1

Hari ni saya nak kongsi sikit tentang cara-cara untuk tingkatkan ranking alexa. Tapi kenapa nak kena naikkan ranking alexa ni? banyak sebab sebenarnya, terpulang pada masing2 untuk menentukan sebabnya. Ada yang nakkan ranking tinggi sebab nak promote blog, ada yang nak ranking tinggi sebab kepuasan, ada yang nak jadi top… Read more

Beg Yang Pelik Tapi Sangat Cool…

Kalau rasa bosan bawak beg yang biasa2 atau simple, meh cari yang beg macam dibawah ni plak, beg yang ada disket: Yang ni plak beg dari besi atau metal, sure bunyi ketung ketang bila berlaga nih: Untuk siapa yang mementingkan masa sesuai pakai beg ni atau yang tak pandai uruskan… Read more