Toyota Lancar Model Terbaru Avanza 2012 Untuk Pasaran Malaysia

UMW Toyota Motor telah melancarkan model keluaran terbaru Toyota Avanza untuk pasaran Malaysia. Model kali ini lebih moden dan dinamik serta ditambah dengan aksesori terkini yang akan memuaskan hati bakal pembeli. Model baru itu boleh didapati dalam empat varian. Manakala dari segi harga pula bermula dari RM64,590 hingga RM79,590 untuk… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more