Guna COKE pun boleh buat Bateri

Satu konsep model handphone yang menggunakan minuman ringan seperti COCA-COLA dicipta oleh seorang desinner ni. Uniknya, sambil pakai hp, korang boleh minum la kan. Konsep ni tak ubah macam botol air handphone yang budak darjah satu bawak tu..haha. Coke ni memang banyak carbohydrates (gula), jadi ia memang cukup untuk menghasilkan… Read more

Nokia Gulung-gulung

Nokia sekarang nak cuba design handphone yang lain daripada yang lain pulak -scroll-style. Boleh gulung-gulung.

Format handphone Nokia

Salam. Harini aku nak borak sikit pasal handphone. Sekarang ini handphone dah jadi barang mainan jer bagi kita.. mudah sangat nak dpt..harga pun murah – murah belaka. Tak macam dulu, Nokia 3210 pun boleh di banggakan.. siap boleh kecoh 1 kampung. Kalau Nokia 3210 tu di bawa ke persekitaran sekarang… Read more