Alat Membunuh Nyamuk yang Paling Extream

Pasti kita akan berasa bengang bila nyamuk-nyamuk durjana mengganggu ketenteraman hidup. Terdapat banyak cara untuk menangkap atau membunuh nyamuk tak kira la cara tradisional ataupun cara yang merbahaya. Tapi yang ini pasti merupakan cara paling extream untuk membunuh nyamuk.. hahaha memang sempoi

Rahsia disebalik nombor rumah anda

Pernah tak anda terfikir mengapa anda memilih rumah yg anda duduki sekarang? Apa nombornya? Apa yang menyebabkan anda tertarik untuk mendiami rumah tersebut?. Ikuti rahsia disebalik nombor rumah anda. Jom kita kira apakah no yang mewakili rahsia disebalik no rumah anda. Kiraan: Nombor 17 = 1+7=8 Jadi angka rumah anda… Read more

Masjid Besi- Landmark Baru di Putrajaya

Aku ingat lagi waktu tu aku datang ke putrajaya ( setahun lepas) lawatan Part 4 untuk subjek construction, tiba-tiba aku nampak bangunan ni, aku tertanya-tanya, Ape tu? Masjid ke? Takkan la Putrajaya nak buat dua masjid kot…… Sekarang aku baru tahu ia memang masjid…er, 2 buah masjid di Putrajaya? ermm..maknanya… Read more

Format handphone Nokia

Salam. Harini aku nak borak sikit pasal handphone. Sekarang ini handphone dah jadi barang mainan jer bagi kita.. mudah sangat nak dpt..harga pun murah – murah belaka. Tak macam dulu, Nokia 3210 pun boleh di banggakan.. siap boleh kecoh 1 kampung. Kalau Nokia 3210 tu di bawa ke persekitaran sekarang… Read more