[Gambar] Suspek samun, rogol diburu

Dilaporkan polis kini telah mengedarkan gambar-gambar suspek yang terlibat dalam kejadian menyamun dan merogol 2 wanita Vietnam di Jalan Genting Klang dekat Setapak Ahad lalu. Gambar-gambar suspek itu berjaya dirakam menerusi kamera CCTV. Dalam salah satu gambar suspek itu menunjukkan seorang lelaki dalamlingkungan 20-an memakai baju berwarna biru yang mempunyai… Read more

Kerana Kahak

Ada tiga orang lelaki suka betul berkahak..kejap kejap harghhh  ptuihhhh.!! Kejap lagi harghhhh pttuuuiihhhhh..!!!!!!!!! Sudahla berlendir, hijau..banyak pulak tu..Suatu hari, tiga lelaki nie terfikir 1 rancangan yang tak pernah dibuat dek orang..diorang nie nak berlawan berkahak. Hmmm…apa lagi ketiga-tiga mereka bersetuju dengan idea tersebut.. “Okey, aku mula dulu. Confirm korang… Read more

Renungkan……..

Mungkin ada yang pernah baca cerita ni tapi tak salah kalau aku ingatkan sekali lagi.. Suatu hari pada masa Sembahyang Jumaat yang di hadiri oleh lebih kurang 1,000 jemaah… Tiba-tiba masuk dua orang lelaki yang menutupi seluruh tubuhnyer dgn pakaian hitam.. Tak nampak apa cuma dua biji mata and membawa… Read more